FOR GASTRO & HOTEL
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Program FOR GASTRO & HOTEL


Sobota 2022-10-01


KUCHAŘSKÁ SHOW – UKÁZKY ŠUMAVSKÉ KUCHYNĚ

Typ akce: Show

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 10:30 - 17:00

Místo konání: Hala 3, pódium

Organizátor: GASTROFEST ve spolupráci s HOTELEM STODOLA


Více info zde



OBOR GASTRONOMIE JE SEXY ANEB JAK PRACOVAT S NOVÝMI TALENTY A PŘIVÉST JE KE STUDIU TOHOTO OBORU?

Obor gastronomie není jen oborem pro špatně učící se studenty. Boříme tento zavedený mýtus. V zahraničí, Velké Británii, se jedná o velmi lukrativní obor, který je nutné draze zaplatit. Restauratéři si hledají své mladé talenty, platí jim školné a vychovávají si tak nového zaměstnance, který zná zavedené postupy podniku, kde získával praxi. Jak si vychovat svého budoucího zaměstnance a rozvíjet talent, mladých kuchařů a zaměstnanců gastronomie? Nejen o tom s Jiřím Roithem.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 11:00 - 11:25

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



JAKÉ PROSTŘEDÍ, KTERÉ SVÝM KLIENTŮM NABÍZÍTE, OVLIVŇUJE JEJICH SPOKOJENOST I VÝŠI TRŽBY

Srdcem každého podniku je jeho duše, co nabízí zákazníkovi po pocitové stránce a stránce zážitku. Nejde jen o gastro zážitek nebo využití ubytovací kapacity, ale i o to, v jakém prostředí si ho váš host může dopřát. Jde o detail, který není okem viditelný, ale vnímáme ho už u vstupu do provozu. Pohled do světa zařizování interiérů, které lákají nové klienty a přinášejí tak vyšší zisky pro vaše podnikání Jak na to? Poradíme.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 11:30 - 12:15

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



SYSTÉMOVÁ ZMĚNA NEJEN ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ!

Jak dostat dětem na talíř lákavé, výživově vyvážené, a hlavně chutné jídlo? Český systém školního stravování je vcelku unikátní. Nicméně má mnoho nedostatků. Je naprosto svobodný, nedefinuje žádné mantinely, a proto je kvalita v jednotlivých jídelnách naprosto rozdílná. Jak to změnit? O tom je projekt Máme to na talíři a není nám to jedno. Není vám to jedno? Pojďte naproti změně a mějte informace z první ruky.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 12:25 - 12:55

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



VASKY & GASTRO

Vasky jsou česká značka ručně vyráběných kožených bot, kterou ve svých 18 letech založil Václav Staněk. Chceme ukázat, že ševcovina má trhu stále své místo. A to nejen pro naše zákazníky na prodejnách nebo na e-shopu. Obouváme řadu firem a organizací, které si naše boty vybrali pro jejich pohodlí a funkčnost. Patří mezi ně i řada restaurací a hotelů. Práce v gastronomii je často o naběhaných kilometrech po place nebo kuchyni a pohodlné boty jsou nedílnou součástí každého kuchaře a číšníka. Rádi Vám představíme, jak ke spolupráci s gastro průmyslem přistupujeme.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 13:05 - 13:20

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



PŘEDSTAVUJEME PRVNÍ VEGANSKOU KANTÝNU V EVROPĚ!

Filip Sajler a Perfect Canteen dlouhodobě vnímají silný veganský trend. Mění obraz firemního stravování a dál pokračují v hledání nových cest. Díky stále rostoucí nabídce se rostlinné alternativy staly dostupnými nejen pro vegany, ale pro všechny, kteří se chtějí stravovat udržitelným způsobem. První veganská kantýna v České republice stojí na myšlence udržitelnosti ve všech aspektech. Jak celý provoz funguje, jaká je jeho nabídka a cesta k udržitelnosti v praxi?



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 13:30 - 13:50

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



VEGGIE FAST FOOD RANKING: JAK SI VEDOU ŘETĚZCE RYCHLÉHO OBČERSTVENÍ S ROSTLINNÝMI ALTERNATIVAMI?

Nabídka rostlinných alternativ stále roste, nejen řetězce rychlého občerstvení, ale také restaurace, hotely a kantýny jdou vstříc rostlinné stravě. Růst souvisí také s ekologickými problémy a opatřeními v oblasti klimatické změny. Dle nedávného spotřebitelského průzkumu 39 % populace upřednostňuje bezmasou stravu. Nezisková organizace ProVeg Česko sestavila žebříček restaurací s rychlým občerstvením založený na jejich nabídce veganských a rostlinných pokrmů. Přijďte si poslechnout, jaká je aktuální situace na trhu.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 14:00 - 14:25

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



DIGITALIZACE V GASTRONOMII = NUTNOST PRO PŘEŽITÍ!

Restaurace 21. století je chytrým podnikem. Zjednodušte základní procesy, které vám zabírají čím dál tím více vašeho drahocenného času. Řiďte provoz pomocí dat z pokladního systému, najímejte personál online, nakupujte a naskladňujte automatizovaně, nechte lidi platit přes QR kódy a mnoho dalšího.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 14:35 - 15:00

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



DOTACE NA ÚSPORY PRO GASTRONOMII

V EY se řadu let zabýváme mimo jiné poradenstvím v oblasti dotací a pomoci klientům získat finance na jejich investiční projekty. Předmětem prezentace je představení dotačních možností v oblasti úspor energií, obnovitelných zdrojů a dalších oblastí, které mohou přispět ke snížení provozních nákladů a zvýšit udržitelnost podnikání v gastronomii. Představíme nejtypičtější možnosti podpory pro investice v uvedených oblastech. Zmíníme nejzásadnější podmínky, včetně míry podpory a rozdílů mezi jednotlivými dotačními programy.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 15:10 - 15:30

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



EFEKTIVNÍ MARKETING NEMUSÍ ZNAMENAT STATISÍCOVÝ BUDGET

Jak se dá dělat marketing i s minimálním budgetem? Jaké nástroje jsou efektivní a kterým službám se raději vyhnout?



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 15:35 - 16:00

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



Středa 2023-11-01


KONGRES FOR GASTRO & HOTEL 2023

Typ akce: Kongresy, konference, semináře

Datum zahájení: Středa, 2023-11-01 08:00 - 15:00

Místo konání: Vstupní hala III, Kongresový sál

Organizátor: ABF, a.s.

Pro Vaši účast je nutná registrace zde!



Více info zde



Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2020

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje