FOR GASTRO & HOTEL
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Program FOR GASTRO & HOTEL


Čtvrtek 2022-09-29


KONGRES FOR GASTRO & HOTEL

Typ akce: Kongresy, konference, semináře

Datum zahájení: Čtvrtek, 2022-09-29 09:00 - 14:00

Místo konání: Vstupní hala III, Kongresový sál

Organizátor: ABF, a.s.

Vstupné: 590 Kč


Více info zde



MODERNÍ VÝUKA STOLNIČENÍ

Typ akce: Kongresy, konference, semináře

Datum zahájení: Čtvrtek, 2022-09-29 10:30 - 17:00

Místo konání: Hala 3, pódium

Organizátor: GASTROFEST

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



RUMBA MENU – PROSPERITA ZAČÍNÁ PLÁNEM

Tvorba jídelních a nápojových lístků



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Čtvrtek, 2022-09-29 13:00 - 13:30

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF, a.s.


Více info zde



JAKÉ PROSTŘEDÍ, KTERÉ SVÝM KLIENTŮM NABÍZÍTE, OVLIVŇUJE JEJICH SPOKOJENOST I VÝŠI TRŽBY

Srdcem každého podniku je jeho duše, co nabízí zákazníkovi po pocitové stránce a stránce zážitku. Nejde jen o gastro zážitek nebo využití ubytovací kapacity, ale i o to, v jakém prostředí si ho váš host může dopřát. Jde o detail, který není okem viditelný, ale vnímáme ho už u vstupu do provozu. Pohled do světa zařizování interiérů, které lákají nové klienty a přinášejí tak vyšší zisky pro vaše podnikání Jak na to? Poradíme.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Čtvrtek, 2022-09-29 14:00 - 14:45

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF, a.s.


Více info zde



DIGITÁLNÍ HACCP PLATFORMA

Efektivní a technologicky vyspělé, a přitom jednoduché řešení pro sledování teplotního řetězce a nejen to. Online systém monitorování a zápisu teplot v chladicím a mrazicím zařízení. Kompletně bezdrátové řešení s deseti letou garancí na baterie v čidlech s automatickým zaznamenáváním teplot, archivace HACCP reportů, zasílání teplotních alarmů a alertů včetně otevřených dveří, které nevyžaduje cloudové řešení, které je certifikováno bez kalibrací. Seznamte se a buďte o krok napřed díky technologiím.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Čtvrtek, 2022-09-29 15:00 - 15:30

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF, a.s.


Více info zde



AKUTNÍ LÉKAŘSKÁ PÉČE A WELNESS INFUZNÍ TERAPIE NA HOTELU

Staráme se o zdraví Vašich klientů. Lékařská péče poskytovaná přímo na hotelu jim šetří čas a dopřává komfort i při nepříjemné zdravotní indispozici. Minimalizujeme obavy z jazykové bariéry a celkový stres z návštěvy lékaře. Co vše může lékař na hotelu vyřešit? Kdy je potřeba volat záchranou službu? Jak a proč využít popularitu infuzní terapie v rámci vašich wellness služeb?



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Čtvrtek, 2022-09-29 16:00 - 16:30

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF, a.s.


Více info zde



Pátek 2022-09-30


AUTORIZACE PROFESIONÁLŮ PSSNC

Profesní sdružení Sanitace nápojových cest sdružuje autorizované sanitační firmy (ASF) na území ČR již 10 let. Od počátku je členem Hospodářské komory ČR. Letošní pravidelné školení AUTORIZACE profesionálů PSSNC pořádá Sdružení v pátek, během veletrhu FOR GASTRO & HOTEL, v Kongresovém sále letňanského výstaviště. Očekává se účast 500 – 600 profesionálů z celé České republiky. Na zvyšování kvalifikací se podílejí i mistři výčepní.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 10:00 - 15:00

Místo konání: Vstupní hala III, Kongresový sál

Organizátor: Profesní sdružení Sanitace nápojových cest, spolek


Více info zde



MODERNÍ VÝUKA STOLNIČENÍ

Typ akce: Kongresy, konference, semináře

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 10:30 - 17:00

Místo konání: Hala 3, pódium

Organizátor: GASTROFEST

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



JAKÉ PROSTŘEDÍ, KTERÉ SVÝM KLIENTŮM NABÍZÍTE, OVLIVŇUJE JEJICH SPOKOJENOST I VÝŠI TRŽBY

Srdcem každého podniku je jeho duše, co nabízí zákazníkovi po pocitové stránce a stránce zážitku. Nejde jen o gastro zážitek nebo využití ubytovací kapacity, ale i o to, v jakém prostředí si ho váš host může dopřát. Jde o detail, který není okem viditelný, ale vnímáme ho už u vstupu do provozu. Pohled do světa zařizování interiérů, které lákají nové klienty a přinášejí tak vyšší zisky pro vaše podnikání Jak na to? Poradíme.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 11:00 - 11:30

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



EFEKTIVNÍ MARKETING NEMUSÍ ZNAMENAT STATISÍCOVÝ BUDGET

Jak se dá dělat marketing i s minimálním budgetem? Jaké nástroje jsou efektivní a kterým službám se raději vyhnout?



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 11:35 - 11:55

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



TŘÍDÍM GASTRO

Méně skládek a více energie, udržitelnost a vaše úspory. Jak na zabezpečení recyklace na klíč po technické i legislativní stránce? Nejen na to odpovíme a přineseme tipy a rady.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 12:05 - 12:25

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



OBOR GASTRONOMIE JE SEXY ANEB JAK PRACOVAT S NOVÝMI TALENTY A PŘIVÉST JE KE STUDIU TOHOTO OBORU?

Obor gastronomie není jen oborem pro špatně učící se studenty. Boříme tento zavedený mýtus. V zahraničí, Velké Británii, se jedná o velmi lukrativní obor, který je nutné draze zaplatit. Restauratéři si hledají své mladé talenty, platí jim školné a vychovávají si tak nového zaměstnance, který zná zavedené postupy podniku, kde získával praxi. Jak si vychovat svého budoucího zaměstnance a rozvíjet talent, mladých kuchařů a zaměstnanců gastronomie? Nejen o tom s Jiřím Roithem.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 12:30 - 12:55

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



VASKY & GASTRO

Vasky jsou česká značka ručně vyráběných kožených bot, kterou ve svých 18 letech založil Václav Staněk. Chceme ukázat, že ševcovina má trhu stále své místo. A to nejen pro naše zákazníky na prodejnách nebo na e-shopu. Obouváme řadu firem a organizací, které si naše boty vybrali pro jejich pohodlí a funkčnost. Patří mezi ně i řada restaurací a hotelů. Práce v gastronomii je často o naběhaných kilometrech po place nebo kuchyni a pohodlné boty jsou nedílnou součástí každého kuchaře a číšníka. Rádi Vám představíme, jak ke spolupráci s gastro průmyslem přistupujeme.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 13:05 - 13:20

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



PŘEDSTAVUJEME PRVNÍ VEGANSKOU KANTÝNU V EVROPĚ!

Filip Sajler a Perfect Canteen dlouhodobě vnímají silný veganský trend. Mění obraz firemního stravování a dál pokračují v hledání nových cest. Díky stále rostoucí nabídce se rostlinné alternativy staly dostupnými nejen pro vegany, ale pro všechny, kteří se chtějí stravovat udržitelným způsobem. První veganská kantýna v České republice stojí na myšlence udržitelnosti ve všech aspektech. Jak celý provoz funguje, jaká je jeho nabídka a cesta k udržitelnosti v praxi?



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 13:30 - 13:50

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



NEDOSTATEK KVALITNÍ PRACOVNÍ SÍLY V GASTRONOMII ANEB POHLED DO BUDOUCNOSTI

Vasky jsou česká značka ručně vyráběných kožených bot, kterou ve svých 18 letech založil Václav Staněk. Chceme ukázat, že ševcovina má trhu stále své místo. A to nejen pro naše zákazníky na prodejnách nebo na e-shopu. Obouváme řadu firem a organizací, které si naše boty vybrali pro jejich pohodlí a funkčnost. Patří mezi ně i řada restaurací a hotelů. Práce v gastronomii je často o naběhaných kilometrech po place nebo kuchyni a pohodlné boty jsou nedílnou součástí každého kuchaře a číšníka. Rádi Vám představíme, jak ke spolupráci s gastro průmyslem přistupujeme.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 14:00 - 14:25

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



DIGITALIZACE V GASTRONOMII = NUTNOST PRO PŘEŽITÍ!

Restaurace 21. století je chytrým podnikem. Zjednodušte základní procesy, které vám zabírají čím dál tím více vašeho drahocenného času. Řiďte provoz pomocí dat z pokladního systému, najímejte personál online, nakupujte a naskladňujte automatizovaně, nechte lidi platit přes QR kódy a mnoho dalšího.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 14:30 - 14:55

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



DOTACE NA ÚSPORY PRO GASTRONOMII

V EY se řadu let zabýváme mimo jiné poradenstvím v oblasti dotací a pomoci klientům získat finance na jejich investiční projekty. Předmětem prezentace je představení dotačních možností v oblasti úspor energií, obnovitelných zdrojů a dalších oblastí, které mohou přispět ke snížení provozních nákladů a zvýšit udržitelnost podnikání v gastronomii. Představíme nejtypičtější možnosti podpory pro investice v uvedených oblastech. Zmíníme nejzásadnější podmínky, včetně míry podpory a rozdílů mezi jednotlivými dotačními programy.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 15:00 - 15:20

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



DIGITÁLNÍ HACCP PLATFORMA

Efektivní a technologicky vyspělé, a přitom jednoduché řešení pro sledování teplotního řetězce a nejen to. Online systém monitorování a zápisu teplot v chladicím a mrazicím zařízení. Kompletně bezdrátové řešení s deseti letou garancí na baterie v čidlech s automatickým zaznamenáváním teplot, archivace HACCP reportů, zasílání teplotních alarmů a alertů včetně otevřených dveří, které nevyžaduje cloudové řešení, které je certifikováno bez kalibrací. Seznamte se a buďte o krok napřed díky technologiím.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 15:25 - 15:45

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



JAK NA TO JINAK ANEB BISTRA NA VZESTUPU

Povýšit jídlo ze stánku na gastro zážitek je těžká disciplína, ale proč ne? Metody z vysoké gastronomie jde uplatnit i v přípravě lidovějších jídel a český zákazník prahne po dobré chuti i kvalitě. Bistrologie pod lupou.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 15:50 - 16:10

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



SYSTÉMOVÁ ZMĚNA NEJEN ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ!

Jak dostat dětem na talíř lákavé, výživově vyvážené, a hlavně chutné jídlo? Český systém školního stravování je vcelku unikátní. Nicméně má mnoho nedostatků. Je naprosto svobodný, nedefinuje žádné mantinely, a proto je kvalita v jednotlivých jídelnách naprosto rozdílná. Jak to změnit? O tom je projekt Máme to na talíři a není nám to jedno. Není vám to jedno? Pojďte naproti změně a mějte informace z první ruky.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 16:15 - 16:35

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



VEGGIE FAST FOOD RANKING: JAK SI VEDOU ŘETĚZCE RYCHLÉHO OBČERSTVENÍ S ROSTLINNÝMI ALTERNATIVAMI?

Nabídka rostlinných alternativ stále roste, nejen řetězce rychlého občerstvení, ale také restaurace, hotely a kantýny jdou vstříc rostlinné stravě. Růst souvisí také s ekologickými problémy a opatřeními v oblasti klimatické změny. Dle nedávného spotřebitelského průzkumu 39 % populace upřednostňuje bezmasou stravu. Nezisková organizace ProVeg Česko sestavila žebříček restaurací s rychlým občerstvením založený na jejich nabídce veganských a rostlinných pokrmů. Přijďte si poslechnout, jaká je aktuální situace na trhu.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2022-09-30 16:40 - 17:00

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Sobota 2022-10-01


KUCHAŘSKÁ SHOW – UKÁZKY ŠUMAVSKÉ KUCHYNĚ

Typ akce: Show

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 10:30 - 17:00

Místo konání: Hala 3, pódium

Organizátor: GASTROFEST ve spolupráci s HOTELEM STODOLA


Více info zde



OBOR GASTRONOMIE JE SEXY ANEB JAK PRACOVAT S NOVÝMI TALENTY A PŘIVÉST JE KE STUDIU TOHOTO OBORU?

Obor gastronomie není jen oborem pro špatně učící se studenty. Boříme tento zavedený mýtus. V zahraničí, Velké Británii, se jedná o velmi lukrativní obor, který je nutné draze zaplatit. Restauratéři si hledají své mladé talenty, platí jim školné a vychovávají si tak nového zaměstnance, který zná zavedené postupy podniku, kde získával praxi. Jak si vychovat svého budoucího zaměstnance a rozvíjet talent, mladých kuchařů a zaměstnanců gastronomie? Nejen o tom s Jiřím Roithem.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 11:00 - 11:25

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



JAKÉ PROSTŘEDÍ, KTERÉ SVÝM KLIENTŮM NABÍZÍTE, OVLIVŇUJE JEJICH SPOKOJENOST I VÝŠI TRŽBY

Srdcem každého podniku je jeho duše, co nabízí zákazníkovi po pocitové stránce a stránce zážitku. Nejde jen o gastro zážitek nebo využití ubytovací kapacity, ale i o to, v jakém prostředí si ho váš host může dopřát. Jde o detail, který není okem viditelný, ale vnímáme ho už u vstupu do provozu. Pohled do světa zařizování interiérů, které lákají nové klienty a přinášejí tak vyšší zisky pro vaše podnikání Jak na to? Poradíme.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 11:30 - 12:15

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



SYSTÉMOVÁ ZMĚNA NEJEN ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ!

Jak dostat dětem na talíř lákavé, výživově vyvážené, a hlavně chutné jídlo? Český systém školního stravování je vcelku unikátní. Nicméně má mnoho nedostatků. Je naprosto svobodný, nedefinuje žádné mantinely, a proto je kvalita v jednotlivých jídelnách naprosto rozdílná. Jak to změnit? O tom je projekt Máme to na talíři a není nám to jedno. Není vám to jedno? Pojďte naproti změně a mějte informace z první ruky.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 12:25 - 12:55

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



VASKY & GASTRO

Vasky jsou česká značka ručně vyráběných kožených bot, kterou ve svých 18 letech založil Václav Staněk. Chceme ukázat, že ševcovina má trhu stále své místo. A to nejen pro naše zákazníky na prodejnách nebo na e-shopu. Obouváme řadu firem a organizací, které si naše boty vybrali pro jejich pohodlí a funkčnost. Patří mezi ně i řada restaurací a hotelů. Práce v gastronomii je často o naběhaných kilometrech po place nebo kuchyni a pohodlné boty jsou nedílnou součástí každého kuchaře a číšníka. Rádi Vám představíme, jak ke spolupráci s gastro průmyslem přistupujeme.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 13:05 - 13:20

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



PŘEDSTAVUJEME PRVNÍ VEGANSKOU KANTÝNU V EVROPĚ!

Filip Sajler a Perfect Canteen dlouhodobě vnímají silný veganský trend. Mění obraz firemního stravování a dál pokračují v hledání nových cest. Díky stále rostoucí nabídce se rostlinné alternativy staly dostupnými nejen pro vegany, ale pro všechny, kteří se chtějí stravovat udržitelným způsobem. První veganská kantýna v České republice stojí na myšlence udržitelnosti ve všech aspektech. Jak celý provoz funguje, jaká je jeho nabídka a cesta k udržitelnosti v praxi?



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 13:30 - 13:50

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



VEGGIE FAST FOOD RANKING: JAK SI VEDOU ŘETĚZCE RYCHLÉHO OBČERSTVENÍ S ROSTLINNÝMI ALTERNATIVAMI?

Nabídka rostlinných alternativ stále roste, nejen řetězce rychlého občerstvení, ale také restaurace, hotely a kantýny jdou vstříc rostlinné stravě. Růst souvisí také s ekologickými problémy a opatřeními v oblasti klimatické změny. Dle nedávného spotřebitelského průzkumu 39 % populace upřednostňuje bezmasou stravu. Nezisková organizace ProVeg Česko sestavila žebříček restaurací s rychlým občerstvením založený na jejich nabídce veganských a rostlinných pokrmů. Přijďte si poslechnout, jaká je aktuální situace na trhu.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 14:00 - 14:25

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



DIGITALIZACE V GASTRONOMII = NUTNOST PRO PŘEŽITÍ!

Restaurace 21. století je chytrým podnikem. Zjednodušte základní procesy, které vám zabírají čím dál tím více vašeho drahocenného času. Řiďte provoz pomocí dat z pokladního systému, najímejte personál online, nakupujte a naskladňujte automatizovaně, nechte lidi platit přes QR kódy a mnoho dalšího.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 14:35 - 15:00

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



DOTACE NA ÚSPORY PRO GASTRONOMII

V EY se řadu let zabýváme mimo jiné poradenstvím v oblasti dotací a pomoci klientům získat finance na jejich investiční projekty. Předmětem prezentace je představení dotačních možností v oblasti úspor energií, obnovitelných zdrojů a dalších oblastí, které mohou přispět ke snížení provozních nákladů a zvýšit udržitelnost podnikání v gastronomii. Představíme nejtypičtější možnosti podpory pro investice v uvedených oblastech. Zmíníme nejzásadnější podmínky, včetně míry podpory a rozdílů mezi jednotlivými dotačními programy.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 15:10 - 15:30

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



EFEKTIVNÍ MARKETING NEMUSÍ ZNAMENAT STATISÍCOVÝ BUDGET

Jak se dá dělat marketing i s minimálním budgetem? Jaké nástroje jsou efektivní a kterým službám se raději vyhnout?



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 15:35 - 16:00

Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE

Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem


Více info zde



Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2020

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje