FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Program FOR GASTRO & HOTEL


Čtvrtek 2024-11-21


NOVÁ UČEBNICE STOLNIČENÍ A ZÁKLADY OBCHODNÍ LOGIKY, JAK SE DĚLÁ GASTRONOMIE

Prezentace nového učebního programu a učebnice pro stolničení s názvem „Jak se dělá gastronomie“. Seminář je určen pro pedagogy a ředitele hotelových a odborných škol. Ve čtvrtek 21. 11. 2024 v 11:30 proběhne křest Nové učebnice Stolničení a základy obchodní logiky, jak se dělá gastronomie



Typ akce: Prezentace

Datum zahájení: Čtvrtek, 2024-11-21 10:00 - 17:30

Místo konání: Hala 2, Stánek 2C21

Organizátor: Vladimír Tůma – Gastronomická agentura GASTKOM

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Pátek 2024-11-22


NOVÁ UČEBNICE STOLNIČENÍ A ZÁKLADY OBCHODNÍ LOGIKY, JAK SE DĚLÁ GASTRONOMIE

Prezentace nového učebního programu a učebnice pro stolničení s názvem „Jak se dělá gastronomie“. Seminář je určen pro pedagogy a ředitele hotelových a odborných škol. Ve čtvrtek 21. 11. 2024 v 11:30 proběhne křest Nové učebnice Stolničení a základy obchodní logiky, jak se dělá gastronomie



Typ akce: Prezentace

Datum zahájení: Pátek, 2024-11-22 10:00 - 17:30

Místo konání: Hala 2, Stánek 2C21

Organizátor: Vladimír Tůma – Gastronomická agentura GASTKOM

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje