Prezentace nového učebního programu a učebnice pro stolničení s názvem „Jak se dělá gastronomie“. Seminář je určen pro pedagogy a ředitele hotelových a odborných škol. Ve čtvrtek 21. 11. 2024 v 11:30 proběhne křest Nové učebnice Stolničení a základy obchodní logiky, jak se dělá gastronomie
Typ akce: Prezentace
Datum zahájení: Čtvrtek, 2024-11-21 10:00 - 17:30
Místo konání: Hala 2, Stánek 2C21
Organizátor: Vladimír Tůma – Gastronomická agentura GASTKOM
Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh
Prezentace nového učebního programu a učebnice pro stolničení s názvem „Jak se dělá gastronomie“. Seminář je určen pro pedagogy a ředitele hotelových a odborných škol. Ve čtvrtek 21. 11. 2024 v 11:30 proběhne křest Nové učebnice Stolničení a základy obchodní logiky, jak se dělá gastronomie
Typ akce: Prezentace
Datum zahájení: Pátek, 2024-11-22 10:00 - 17:30
Místo konání: Hala 2, Stánek 2C21
Organizátor: Vladimír Tůma – Gastronomická agentura GASTKOM
Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh