FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

NOVÁ UČEBNICE STOLNIČENÍ A ZÁKLADY OBCHODNÍ LOGIKY, JAK SE DĚLÁ GASTRONOMIE

Prezentace nového učebního programu a učebnice pro stolničení s názvem „Jak se dělá gastronomie“. Seminář je určen pro pedagogy a ředitele hotelových a odborných škol. Ve čtvrtek 21. 11. 2024 v 11:30 proběhne křest Nové učebnice Stolničení a základy obchodní logiky, jak se dělá gastronomie




Typ akce: Prezentace


Datum zahájení: Čtvrtek, 2024-11-21 10:00 - 17:30

Místo konání: Hala 2, Stánek 2C21

Organizátor: Vladimír Tůma – Gastronomická agentura GASTKOM

WWW: https://www.gastrofest.cz/

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh




HARMONOGRAM:

10:00 – 11:30 Seminář pro pedagogy a ředitele hotelových a odborných škol

11:30 – 12:00 Křest učebnice: Nová učebnice Stolničení a základy obchodní logiky

12:00 – 13:30 Seminář pro pedagogy a ředitele hotelových a odborných škol

14:00 – 15:30 Seminář pro pedagogy a ředitele hotelových a odborných škol

16:00 – 17:30 Seminář pro pedagogy a ředitele hotelových a odborných škol

Pořadatel: Vladimír Tůma – Gastronomická agentura GASTKOM


Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje