Typ akce: Show
Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 10:30 - 17:00
Místo konání: Hala 3, pódium
Organizátor: GASTROFEST ve spolupráci s HOTELEM STODOLA
Obor gastronomie není jen oborem pro špatně učící se studenty. Boříme tento zavedený mýtus. V zahraničí, Velké Británii, se jedná o velmi lukrativní obor, který je nutné draze zaplatit. Restauratéři si hledají své mladé talenty, platí jim školné a vychovávají si tak nového zaměstnance, který zná zavedené postupy podniku, kde získával praxi. Jak si vychovat svého budoucího zaměstnance a rozvíjet talent, mladých kuchařů a zaměstnanců gastronomie? Nejen o tom s Jiřím Roithem.
Typ akce: Přednáška
Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 11:00 - 11:25
Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE
Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem
Srdcem každého podniku je jeho duše, co nabízí zákazníkovi po pocitové stránce a stránce zážitku. Nejde jen o gastro zážitek nebo využití ubytovací kapacity, ale i o to, v jakém prostředí si ho váš host může dopřát. Jde o detail, který není okem viditelný, ale vnímáme ho už u vstupu do provozu. Pohled do světa zařizování interiérů, které lákají nové klienty a přinášejí tak vyšší zisky pro vaše podnikání Jak na to? Poradíme.
Typ akce: Přednáška
Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 11:30 - 12:15
Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE
Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem
Jak dostat dětem na talíř lákavé, výživově vyvážené, a hlavně chutné jídlo? Český systém školního stravování je vcelku unikátní. Nicméně má mnoho nedostatků. Je naprosto svobodný, nedefinuje žádné mantinely, a proto je kvalita v jednotlivých jídelnách naprosto rozdílná. Jak to změnit? O tom je projekt Máme to na talíři a není nám to jedno. Není vám to jedno? Pojďte naproti změně a mějte informace z první ruky.
Typ akce: Přednáška
Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 12:25 - 12:55
Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE
Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem
Vasky jsou česká značka ručně vyráběných kožených bot, kterou ve svých 18 letech založil Václav Staněk. Chceme ukázat, že ševcovina má trhu stále své místo. A to nejen pro naše zákazníky na prodejnách nebo na e-shopu. Obouváme řadu firem a organizací, které si naše boty vybrali pro jejich pohodlí a funkčnost. Patří mezi ně i řada restaurací a hotelů. Práce v gastronomii je často o naběhaných kilometrech po place nebo kuchyni a pohodlné boty jsou nedílnou součástí každého kuchaře a číšníka. Rádi Vám představíme, jak ke spolupráci s gastro průmyslem přistupujeme.
Typ akce: Přednáška
Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 13:05 - 13:20
Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE
Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem
Filip Sajler a Perfect Canteen dlouhodobě vnímají silný veganský trend. Mění obraz firemního stravování a dál pokračují v hledání nových cest. Díky stále rostoucí nabídce se rostlinné alternativy staly dostupnými nejen pro vegany, ale pro všechny, kteří se chtějí stravovat udržitelným způsobem. První veganská kantýna v České republice stojí na myšlence udržitelnosti ve všech aspektech. Jak celý provoz funguje, jaká je jeho nabídka a cesta k udržitelnosti v praxi?
Typ akce: Přednáška
Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 13:30 - 13:50
Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE
Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem
Nabídka rostlinných alternativ stále roste, nejen řetězce rychlého občerstvení, ale také restaurace, hotely a kantýny jdou vstříc rostlinné stravě. Růst souvisí také s ekologickými problémy a opatřeními v oblasti klimatické změny. Dle nedávného spotřebitelského průzkumu 39 % populace upřednostňuje bezmasou stravu. Nezisková organizace ProVeg Česko sestavila žebříček restaurací s rychlým občerstvením založený na jejich nabídce veganských a rostlinných pokrmů. Přijďte si poslechnout, jaká je aktuální situace na trhu.
Typ akce: Přednáška
Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 14:00 - 14:25
Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE
Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem
Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh
Restaurace 21. století je chytrým podnikem. Zjednodušte základní procesy, které vám zabírají čím dál tím více vašeho drahocenného času. Řiďte provoz pomocí dat z pokladního systému, najímejte personál online, nakupujte a naskladňujte automatizovaně, nechte lidi platit přes QR kódy a mnoho dalšího.
Typ akce: Přednáška
Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 14:35 - 15:00
Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE
Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem
V EY se řadu let zabýváme mimo jiné poradenstvím v oblasti dotací a pomoci klientům získat finance na jejich investiční projekty. Předmětem prezentace je představení dotačních možností v oblasti úspor energií, obnovitelných zdrojů a dalších oblastí, které mohou přispět ke snížení provozních nákladů a zvýšit udržitelnost podnikání v gastronomii. Představíme nejtypičtější možnosti podpory pro investice v uvedených oblastech. Zmíníme nejzásadnější podmínky, včetně míry podpory a rozdílů mezi jednotlivými dotačními programy.
Typ akce: Přednáška
Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 15:10 - 15:30
Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE
Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem
Jak se dá dělat marketing i s minimálním budgetem? Jaké nástroje jsou efektivní a kterým službám se raději vyhnout?
Typ akce: Přednáška
Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 15:35 - 16:00
Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE
Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem
Typ akce: Akce
Datum zahájení: Středa, 2023-11-01 08:00 - 15:00
Místo konání: Vstupní hala III, Kongresový sál
Organizátor: ABF, a.s.
Vstupné:
Všechny ceny jsou uvedeny s DPH.
Nákup vstupenek v e-shopu lze zaplatit pouze ONLINE.
V místě konání je možné zakoupit parkovné: