FOR GASTRO & HOTEL
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Program FOR GASTRO & HOTEL


Čtvrtek 2020-10-01


KONGRES FOR GASTRO & HOTEL 2020

Typ akce: Kongresy, konference, semináře

Datum zahájení: Čtvrtek, 2020-10-01 08:30 - 12:30

Místo konání: Vstupní hala II, Kongresový sál

Organizátor: ABF, a.s.


Více info zde



NÁVŠTĚVNICKÁ SOUTĚŽ PRO PROFESIONÁLY Z OBORU

Vyhlášení proběhne dne 3. 10. 2020 v 16.00.



Typ akce: Soutěž

Datum zahájení: Čtvrtek, 2020-10-01 10:00

Datum ukončení: Sobota, 2020-10-03 17:00

Místo konání: Hala 5 - Pódium Lobby bar

Organizátor: ABF, a.s.

Vstupné: 1.-2.10.2020 | KONTRAKTAČNÍ DNY | volný vstup pouze po registraci odborníků na adrese for-gastro.cz/kontraktacni-den; 3.10.2020 | vstup pro veřejnost


Více info zde



FAGOR GASTRO

Ukázky a prezentace španělské GASTRONOMIE v rámci expozice FAGOR GASTRO v podání španělského šéfkuchaře „ENRIQUE ROMERO“.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Čtvrtek, 2020-10-01 10:00

Datum ukončení: Sobota, 2020-10-03 17:00

Místo konání: Hala 1

Organizátor: ABF, a.s.

Vstupné: 1.-2.10.2020 | KONTRAKTAČNÍ DNY | volný vstup pouze po registraci odborníků na adrese for-gastro.cz/kontraktacni-den; 3.10.2020 | vstup pro veřejnost


Více info zde



JE DŮLEŽITĚJŠÍ KUCHAŘ NEBO MARKETING?

30 minut přednášky nabitých informacemi a řízenou diskuzí o tom, zda úspěšnou restauraci tvoří skvělý kuchař, nebo její brand a práce s ním. Vzniká snad dlouhodobě fungující restaurace souhrou několika aspektů? A co tedy lze považovat za předpoklady ziskové restaurace? Jak velkou roli hraje lokalita? Když o vás hosté budou vědět, přijedou za vámi klidně i doprostřed pouště? A jak o vás dát vědět? To vše si zodpovíme v rámci přednášky.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Čtvrtek, 2020-10-01 13:30 - 14:00

Místo konání: Hala 5 - Pódium

Organizátor: Petra Dychusová

Pro Vaši účast je nutná registrace zde!



Více info zde



Pátek 2020-10-02


DESIGN x NE-DESIGN x RE-DESIGN

Jak vypadá aktuální design hotelových pokojů? Jaký je rozdíl mezi představou a realitou? Jak může správný design ušetřit finance a přinést větší tržby? Na to vše vám odpoví zkušené české designérky Iva Bastlová a Veronika Mesárošová na přednášce DESIGN x NE-DESIGN x REDESIGN.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Pátek, 2020-10-02 11:00 - 11:45

Místo konání: Hala 5 - Pódium Lobby bar

Organizátor: Iva Bastlová

Vstupné: 1.-2.10.2020 | KONTRAKTAČNÍ DNY | volný vstup pouze po registraci odborníků na adrese for-gastro.cz/kontraktacni-den;

Pro Vaši účast je nutná registrace zde!



Více info zde



ŠKOLENÍ PROFESIONÁLŮ SANITACE NÁPOJOVÝCH CEST

Typ akce: Školení

Datum zahájení: Pátek, 2020-10-02 11:00 - 14:00

Místo konání: Vstupní hala I, Konferenční centrum, sál 1

Organizátor: Profesní sdružení - Sanitace nápojových cest

Vstupné: na základě pozvánky, více info na: www.sanitacegastro.cz/


Více info zde



JE MARKETING KLÍČEM I K VAŠEMU ÚSPĚCHU?

30 minut přednášky nabitých informacemi o tom, zda s pomocí marketingu a správné cenotvorby můžete plně obsadit kapacity i v nelukrativních termínech. Je rozdíl v hotelích, které si účtují 7.000 Kč / noc a 700 Kč / noc ve zvládnutném marketingu, v počtu hvězdiček, v nabízeném servise, nebo v silně vybudované značce? A umíte pracovat s daty, které vám vaši návštěvníci poskytnou? To vše si zhodnotíme v rámci přednášky.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Pátek, 2020-10-02 12:00 - 12:30

Místo konání: Hala 5 - Pódium Lobby bar

Organizátor: Petra Dychusová

Vstupné: 1.-2.10.2020 | KONTRAKTAČNÍ DNY | volný vstup pouze po registraci odborníků na adrese for-gastro.cz/kontraktacni-den;

Pro Vaši účast je nutná registrace zde!



Více info zde



7 PŘÍPADŮ, KDY SE FIREMNÍ FOTOVOLTAIKY VYPLATÍ I BEZ DOTACE

Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Pátek, 2020-10-02 13:00 - 13:45

Místo konání: Hala 5 - Pódium Lobby bar

Organizátor: S-Power Energies, s.r.o.

Vstupné: 1.-2.10.2020 | KONTRAKTAČNÍ DNY | volný vstup pouze po registraci odborníků na adrese for-gastro.cz/kontraktacni-den;

Pro Vaši účast je nutná registrace zde!



Více info zde



GASTROPROVOZY JAKO HYBATELÉ UDRŽITELNÝCH ZMĚN

Skoro polovinu všech našich denních jídel nám připraví někdo jiný, zároveň 73 % mileniálů je ochotno zaplatit více za udržitelné produkty a služby. Jedním z aktuálních trendů v gastru je udržitelnost a my se v Kokoze snažíme, ať z tohoto trendu vznikne nový standard. Poradím vám, jak začít s kompostováním ve vašem podniku nejen na venkově, ale i ve městě. Podíváme se společně na zahraniční i první české case studies a třeba objevíme, jak najít cestu k Vašemu udržitelnému podniku.



Typ akce: Přednáška

Datum zahájení: Pátek, 2020-10-02 14:00 - 14:45

Místo konání: Hala 1 - Pódium

Organizátor: Kokoza, o. p. s.

Vstupné: na základě registrace


Více info zde



Sobota 2020-10-03


ŠKOLENÍ PROFESIONÁLŮ SANITACE NÁPOJOVÝCH CEST

Typ akce: Školení

Datum zahájení: Sobota, 2020-10-03 11:00 - 14:00

Místo konání: Vstupní hala I, Konferenční centrum, sál 1

Organizátor: Profesní sdružení - Sanitace nápojových cest

Vstupné: na základě pozvánky, více info na: www.sanitacegastro.cz/


Více info zde



7 PŘÍPADŮ, KDY SE FIREMNÍ FOTOVOLTAIKY VYPLATÍ I BEZ DOTACE

Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Sobota, 2020-10-03 13:00 - 13:30

Místo konání: Hala 5 - Pódium Lobby bar

Organizátor: S-Power Energies, s.r.o.

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh

Pro Vaši účast je nutná registrace zde!



Více info zde



VYHODNOCENÍ NÁVŠTĚVNICKÉ SOUTĚŽE

Typ akce: Soutěž

Datum zahájení: Sobota, 2020-10-03 16:00 - 16:30

Místo konání: Hala 5 - Pódium Lobby bar

Organizátor: ABF, a.s.

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2019

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje