FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

FOR GASTRO HOTEL

Návštěvníci, připravili jsme pro Vás soutěž FAVORIT veletrhu!

Vážení návštěvníci, připravili jsme pro Vás soutěž FAVORIT VELETRHU, ve které budete moci vyhrát zajímavou cenu v hodnotě 10.000,- Kč! Hra spočívá v tom, že vystavovatelé, kteří se do soutěže přihlásili, vybrali ze své expozice jeden exponát, který považují za možného Favorita veletrhu. Ze seznamu těchto exponátů jsme vytvořili anketní lístek, který si budete moci vyzvednout od prvního dne veletrhu, 5. 10. ve vstupní hale I., ve vstupní hale II. a také na stáncích vystavovatelů, kteří jsou přihlášeni do soutěže.

2017-09-26 15:15:38 Více


Srdečně vás zveme na další ročník svátku profesionální gastronomie GASTRO TOUR 2017.

Srdečně vás zveme na další ročník svátku profesionální gastronomie GASTRO TOUR 2017.

V rámci veletrhu FOR GASTRO & HOTEL jsme v těsné spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR a partnery připravili bohatý a zajímavý čtyřdenní program s přednáškami, workshopy a kulinářskými vystoupeními s degustacemi přinášející Vám cenné informace, inspirace a náměty pro Vaši činnost.

Souběžně proběhnou prestižní oborové soutěže - Kuchař roku 2017/2018 a Global Chefs Challenge 2018.

 

Na programu vystoupí řada zkušených a uznávaných osobností z oboru.

 

2017-09-26 08:42:14 Více


FOOD EVENT na veletrh FOR GASTRO & HOTEL přináší STREET FOOD FESTIVAL

Na venkovní ploše před vstupní halou 1 výstavního areálu PVA EXPO PRAHA se po celou dobu konání veletrhu  představí návštěvníkům gastronomické lahůdky z celého světa  prostřednictvím mobilních vozů  a stánků, přizpůsobených kuchyním na kolečkách. Přijďte ochutnat a vyzkoušet gurmánské kvalitní speciality nových vůní a inspirativních chutí z celého světa. Street Food je esencí tradice a jednoduchosti v gastronomii. Jde o jednu z gastronomických disciplín, která si v dnešní době zaslouží stejnou pozornost veřejnosti jako známé a oblíbené restaurace či bistra. Veletrh nabídne průřez mezinárodní kuchyní - např. speciality z Vietnamu, Thajska, Mexika, Jižní i Severní Ameriky, Gruzie a dalších zemí.

Více na: www.foodevent.cz

2017-03-13 14:41:39 Více


REKLAMA veletrhu v TV pořadech o vaření a gastronomii.

Děkujeme všem vystavovatelům za novinky, které pro veletrh a prezentaci na něm připravují. I my pro vás jednu máme.

Právě letošní veletrh FOR GASTRO&HOTEL bude hojně promován i na televizních obrazovkách.

Těšíme se na Vás na veletrhu.

2017-08-08 08:35:44 Více


Tři, dva, jedna, teď! Přihlašování do soutěže GRAND PRIX bylo právě spuštěno.

Myslíte si o Vašem produktu, že je bezkonkurenčně nejlepší? Tedy přihlaste svůj exponát nebo technologii do druhého ročníku soutěže GRAND PRIX a získejte ocenění spolu s hodnotným dárkem. Všechny přihlášené exponáty budou po zahájení veletrhu označeny organizátorem ABF, a.s. a budou dále propagovány na  stránkách veletrhu a facebooku. Seznam vítězných exponátů bude zveřejněn také v tiskové a závěrečné zprávě. Výsledky soutěže budou za účasti pozvaných novinářů slavnostně vyhlášeny v rámci expozice AKC ČR a jejich doprovodného programu v pátek 6. 10. v odpoledních hodinách v HALE 1.

Přihlášku si můžete stáhnout zde:

Přihláška GRAND PRIX

2017-06-29 14:23:26 Více


Veletrh přivítá největší setkání HoReCa profesionálů

V rámci letošního veletrhu se uskuteční také největší setkání odborníků z oblasti pohostinství – KONGRES FOR GASTRO & HOTEL 2017. Kongres se bude konat 5. a 6. října 2017 a přinese přednášky klíčových řečníků, případové studie z ČR i ze zahraničí, odborné debaty nebo kuchařské a barmanské show. Můžete se těšit na aktuální témata, novinky a trendy v oboru, výrazné osobnosti, zkušenosti odborníků a velkou porci inspirace pro malé i velké podniky.

2017-05-29 14:56:18 Více


Kuchař roku 2017/2018 a mezinárodní soutěž Global Chefs Challenge

2017-04-05 14:16:00 Více


Změna sídla společnosti

2017-02-22 12:52:58 Více


GLOBAL CHEFS CHALLENGE

Ve dnech 6. – 8. října 2017 se v rámci veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2017 bude konat semifinále mezinárodní soutěže Global Chefs Challenge určené pro kuchaře z celé Evropy.

Ve třech dnech se zástupci jednotlivých zemí utkají ve 3 různých soutěžích:

V nejprestižnější seniorské soutěži Global Chefs Challenge, v soutěži mladých kuchařů Hans Bueschkens Young Chefs Challenge a soutěži cukrářů Global Pastry Chefs Challenge

Konání semifinálového kola mezinárodní soutěže Global Chef Challenge je pro Prahu nesmírně zajímavou a prestižní událostí.

http://www.akc.cz/soutez-267/global-chefs-challenge-2017

2017-03-21 14:51:44 Více


KUCHAŘ ROKU 2017/2018

Soutěž o titul nejlepšího kuchaře České republiky „Kuchař roku 2017/2018“ je pořádána Asociací kuchařů a cukrářů ČR již od roku 1995. Historicky prvním Kuchařem roku se stal Vladislav Stuparič, tenkrát šéfkuchař studené kuchyně hotelu Forum.

Finále soutěže již XIII. ročníku se uskuteční 5. října 2017 na Výstavišti PVA EXPO Praha Letňany jako součást veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2017

Soutěž je otevřena pro všechny ženy a muže, kteří úspěšně absolvovali učební obor kuchař/kuchařka nebo odbornou gastronomickou školu a aktivně pracují v oboru.

http://www.akc.cz/soutez-266/kuchar-roku-2017-2018

2017-03-21 14:49:14 Více


Rok venkova 2017

Po velice úspěšné spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR a společné podpoře ROKU ŘEMESEL 2016 je i letos veletrhu FOR GASTRO & HOTEL ctí podpořit nový projekt ROK VENKOVA 2017, který  vyhlašuje AMSP ČR pro letošní rok. Tento projekt má za cíl podporovat malé a střední podnikatele na venkově v obcích do tří tisíc obyvatel,  motivovat je k udržení a rozvoji stávajících provozoven a k zakládání nových. V oblasti gastronomie to jsou především malé rodinné firmy se zemědělskou a živočišnou výrobou a samozřejmě drobní producenti regionálních potravin, které veletrh v rámci své kampaně a doprovodných programů také podporuje.

2017-01-12 15:36:15 Více


Ohlédnutí za uplynulým 6.ročníkem veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 29.9. - 2.10.2016

STATISTIKA VELETRHU

FOR GASTRO & HOTEL 2016

Počet návštěvníků: 28 235

Počet vystavovatelů: 250

Celková výstavní plocha: 9 840 m2

2016-11-02 15:13:32 Více


Na veletrhu FOR GASTRO & HOTEL byly vyhlášeny nejlepší exponáty

Na veletrhu hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL byly v rámci soutěže GRAND PRIX vyhlášeny nejlepší exponáty. Soutěžilo se přitom ve dvou kategoriích, a to TECHNOLOGIE A VYBAVENÍ a NÁPOJE A POTRAVINY. 

2016-10-02 09:39:08 Více


Zahájili jsme veletrhy FOR INTERIOR a FOR GASTRO & HOTEL

Dnes jsme slavnostně zahájili veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR a veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL. Těšit se můžete na pět set vystavovatelů a bohatý doprovodný program. Veletrh bude otevřen návštěvníkům od čtvrtka 29. září do neděle 2. října 2016. 

2016-09-29 15:09:23 Více


Soutěž o týdenní zapůjčení vozu FORD

V rámci statutárního partnerství ABF, a. s. a Ford Motor Company, s. r. o., si Vás dovolujeme pozvat ke stánku Ford, kde si můžete prohlédnout jak užitkové vozy Ford Transit pro Vaše podnikání, tak i novinky – nové prémiové SUV Ford Edge, nový Ford Ranger a také zcela nový Ford Kuga ST-Line.

2016-09-21 17:18:47 Více


Stejně jako v minulých letech se i v tomto roce na veletrhu představí gastronomický časopis La Cucina Italiana

La Cucina Italiana, magazín původně jen o italské kuchyni, dnes i o životním stylu, vychází v Itálii od roku 1929. První číslo české verze vyšlo v roce 2004. Časopis La Cucina Italiana je zosobněním vášně pro kvalitu a oslavou italského a středozemního jídla a kultury. A právě tuto svou vášeň představí návštěvníkům letošního ročníku FOR GASTRO&HOTEL. Osobně se budete moci setkat s šéfredaktorkou tohoto krásného titulu a také ochutnat některou ze specialit připravených právě podle receptů z časopisu La Cucina Italiana.

Každý návštěvník, kterého tento titul zaujme (a že určitě zaujme!),si bude moci přímo na veletrhu objednat předplatné a získat k němu navíc dárek. Gastronomický titul La Cucina Italiana je dvouměsíčník, který v každém řadovém čísle nabízí více než 70 unikátních receptů typických pro dané období. Unikátních proto, že každý recept je připravován italskými šéfkuchaři. Vedle řadových čísel vycházejí jedenkrát ročně také tzv. Speciály, které jsou naopak věnovány jedné konkrétní surovině. Doposud vyšlo devět speciálních vydání - Těstoviny, Sýry, Ryby & plody moře, Polévky, Rýže & rizota, Rajče, jaká vášeň!, Hovězí a telecí maso, Pizza & slané dorty a koláče, Brambory.  A právě se připravuje 10.  jubilejní speciál na téma „Svatba po italsku“.

Nezbývá, než přijít ochutnat!

2016-09-08 13:41:30 Více


Toulky za cechy a řemesly mezi nejsledovanějšími pořady ČT1

Letní seriál Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR „Toulky za cechy a řemesly“ je vlajkovou lodí projektu ROK ŘEMESEL 2016 a na ČT 1 sklízí mimořádný úspěch. Mezi několika stovkami pořadů České televize se již po třech odvysílaných dílech dostal mezi absolutní špičku a žebříčkem ČT stále stoupá, jeden z dílů dokonce atakoval hranici 500.000 diváků. V každém z dílů nahlédne Iveta Toušlová a Josef Maršál pod ruce skutečných mistrů, a to jak z profesí agrárně-potravinářských, tj. uzenářů, pekařů, cukrářů, rybářů, vinařů, lahůdkářů, ovocnářů, pivovarníků, floristů, tak i mistrů stavebních řemesel, jako jsou kameníci, kamnáři, skláři, kováři, čalouníci, štukatéři, podlaháři či klempíři. Jejich práci si i sami vyzkoušejí a i vy můžete posoudit, jak se s řemeslem popasovali, a to každý pátek před hlavními Událostmi od 18:25 h na ČT 1, v repríze hned v sobotu od 9:25 h opět na ČT1.

2016-08-09 17:21:05 Více


Na co se můžete těšit na veletrhu FOR GASTRO & HOTEL

6. MEZINÁRODNÍ VELETRH HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ, POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE

Veletrh představuje přes 200 českých i zahraničních firem, významných výrobců a dodavatelů služeb pro gastronomii a hotelnictví.

Doprovodný program:

- celonárodní soutěže CUKRÁŘ ROKU - BIDVEST CUP 2016, PEKAŘ ROKU 2016,

- komponovaný program GASTRO TOUR

- exhibiční program barmanů, baristů a pivních specialistů

- prezentace skandinávské kuchyně v podání dánských kuchařů s puncem Michelin Star

- projekt ROK ŘEMESEL 2016 na podporu profesních spolků a podnikatelů v oboru gastronomie

- projekt ...a teď česky: Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR mobilizuje k nákupu regionálních produktů

- ocenění za řemeslný počin cechům a sdružením v oboru

- ocenění nejlepších absolventů škol v oboru gastronomie

- konferenec eo elektornické evidenci tržeb za účasti zástupců Ministerstava financí

- proprojení s kontaktačním veletrhem potravin a nápojů velkoobchodu JIP a.s.

- návštěvnícká soutěž o luxusní postel v hodnotě 300 000 Kč od firmy BEDEUR

Kompletní přehled doprovodného programu včetně registrace najdete na: http://www.for-gastro.cz/program

 

2016-08-04 14:40:22 Více


Oficiální nápoj veletrhu -Bittersweet - Original Bitter Cola

Bittersweet – Original Bitter Cola…cola plná přírody s minimem kalorií je revoluční novinkou ve světě coly, která doslova obrací svět coly vzhůru nohama! Zatímco ostatní na trhu běžně dostupné colové nápoje jsou sladké a s vyšším obsahem kalorií, Bittersweet – Original Bitter Cola je nápoj hořkosladký a nízkokalorický s obsahem pouhých 13 kcal/100 ml. Originální a zcela ojedinělou slastně hořkou chuť dodávají nápoji chmelové hořčiny, které mimo jiné i napomáhají k lepšímu trávení.  A i proto je Bittersweet ideálním nápojem pro obědovou gastronomii a nejen pro ni! Jakožto nealkoholický a nízkokalorický nápoj bez přidaných cukrů a umělých sladidel (přírodním základem je sladový extrakt spolu s extraktem z rostliny Stévie), bez kofeinu, chemických konzervantů a umělých barviv, je skvělým nápojem i pro všechny vyznávající zdravý životní styl a stejně tak i pro všechny ostatní hledající jedinečnou alternativu ke všem slazeným nápojům.

2016-08-01 09:35:38 Více


Druhé kolo obchodních schůzek pro nábytkářské firmy

Další kolo oblíbených obchodních schůzek se uskuteční na podzim 30.9.2016 při souběhu veletrhů FOR INTERIOR a FOR GASTRO&HOTEL, takže pokud jste nestihli první kolo, které se konalo na jaře (18.3.2016) při veletrhu FOR FURNITURE, stále máte možnost se přihlásit a nalézt nové obchodní kontakty či uzavřít spolupráci.

 

2016-03-24 14:27:18 Více


Tři, dva, jedna, teď! Přihlašování do soutěže GRAND PRIX bylo právě spuštěno.

Myslíte si o Vašem produktu, že je bezkonkurenčně nejlepší? Tedy přihlaste svůj exponát nebo technologii do druhého ročníku soutěže GRAND PRIX a získejte ocenění spolu s hodnotným dárkem. Všechny přihlášené exponáty budou po zahájení veletrhu označeny organizátorem ABF, a.s. a budou dále propagovány na  stránkách veletrhu a facebooku. Seznam vítězných exponátů bude zveřejněn také v tiskové a závěrečné zprávě. Výsledky soutěže budou za účasti pozvaných novinářů slavnostně vyhlášeny v rámci expozice AKC ČR a jejich doprovodného programu v pátek 6. 10. v odpoledních hodinách v HALE 1.

Přihlášku si můžete stáhnout zde:

Přihláška GRAND PRIX

2016-06-01 15:26:01 Více


AMSP ČR a profesní spolky u premiéra: Historické změny v českém řemesle

Opětovné zavedení předmětu „dílny a pozemky“ na základních školách, klíčové změny v živnostenském zákoně, zavedení mistrovských zkoušek a cílená podpora regionálních produktů. Více než dvacet cechmistrů a šéfů klíčových řemeslných sdružení v čele s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) projednalo s předsedou vlády rozhodující cíle spojené s největší letošní podnikatelskou aktivitou Rokem řemesel 2016. 

2016-05-20 12:42:57 Více


Ocenění nejlepších absolventů

Hospodářská komora ČR oceňuje nejlepší absolventy středních odborných škol a podporuje tak odborné vzdělávání. Osvědčení HK ČR, které je udělováno nejlepším absolventům, dokládá požadovanou kvalitu mladých pracovníků ze strany zaměstnavatelů. Slouží jako doklad o odborných schopnostech absolventa uplatnitelných v praxi.


Slavnostní předávání se koná začátkem každého nového školního roku za přítomnosti významných politických osobností, zástupců vzdělávací sféry, krajů a zaměstnavatelů.

 

2016-05-16 14:35:51 Více


Anketa ZLATÝ KUCHAŘ 2015 - 3. ročník

Zlatým kuchařem roku 2015 se stal v anketě časopisu Gastro&Hotel profi revue Jan Punčochář (Grand Cru Restaurant), stříbrnou příčku obsadil Oldřich Sahajdák (La Degustation Bohême Bourgeoise) a bronzový byl Roman Paulus (Alcron Praha). Volilo se v těchto kategoriích: Zlatý kuchař, Zlatý zahraniční kuchař, Objev roku, Hvězda gastronomie a úplnou novinkou byl Hlas veřejnosti.

2016-05-16 09:16:03 Více


KONTRAKTAČNÍ DNY firmy JIP a.s. na veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2016

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL bude letos probíhat v největší hale výstaviště PVA EXPO PRAHA  o rozměru téměř 10 000m2. Jeho odbornost, kromě stávajících partnerů, též významně podpoří kontraktační veletrh velkoobchodu JIP a.s., jež proběhne v sousední HALE 7 o rozměru téměř 4 000m2. 

Tato dvoudenní kontraktační akce přivede na akci tisíce nových klientů z odvětví HORECA a zákazníků z maloobchodní sítě potravin a nápojů,  kteří podpoří svou návštěvností též odborně veletrh FOR GASTRO & HOTEL. Již brzy Vám přineseme další informace o akci! 

2016-04-18 11:39:31 Více


ROK ŘEMESEL 2016

Největší projekt AMSP ČR s cílem zvýšení prestiže řemeslné práce a profesních spolků z oblasti stavebních i zemědělsko-potravinářských profesí, posílení kvality a bezpečnosti, motivace mladé generace, provedení změn v učňovském školství a vytvoření bezplatného internetového vyhledávače pro spotřebitele www.mistriremesel.cz


2016-02-09 17:11:32 Více


PRO VYSTAVOVATELE a PARTNERY VELETRHU FOR GASTRO & HOTEL 2016

Letos premiérově bude společnost ABF a.s. ve spolupráci s partnery oceňovat vítěze soutěží veletrhu GRAND PRIX a TOP EXPO. Vítězné exponáty 1.-3. místo, které firmy přihlásí do soutěže GRAND PRIX, bude hodnotit odborná komise a budou vyhlášeny dne 30.9.2016 ( v pátek odpoledne) v rámci slavnostního vyhodnocení CUKRÁŘ ROKU 2016 na expozici AKC ČR v HALE 1, sektor E. Podrobnosti Vám přineseme již brzy. 

 

 

2016-03-04 13:57:42 Více


talentovaní PEKAŘI na veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2016

NÁRODNÍ SOUTĚŽ "PEKAŘ ROKU 2016" a SOUTĚŽ "ATRAKTIVNÍ VÝROBEK ROKU" 

2016-03-01 17:22:14 Více


Oficiálními vozy veletrhu FOR GASTRO & HOTEL jsou automobily Ford

Titulárními vozy veletrhu FOR GASTRO & HOTEL  jsou vozy Ford. Hledáte-li ten správný osobní nebo užitkový vůz, najdete ho u partnera tohoto veletrhu, automobilky Ford. Expozici 2 vozidel si můžete prohlédnout ve Výstavní hale 3. Pro cenovou nabídku pokračujte ZDE.

2022-09-29 11:12:58 Více


Přinášíme Vám závěrečnou zprávu z posledního ročníku FOR GASTRO&HOTEL 2015


Závěrečnou zprávu si můžete stáhnout zde
2015-10-26 16:01:53 Více


Podzimní veletrhy bydlení a gastronomie se rozrostly o jednu výstavní halu

Od 1. do 4. října 2015 patřil areál PVA EXPO PRAHA veletrhům bydlení a gastronomie. Na ploše 31 200 m2 se představilo celkem 532 vystavovatelů, což je v porovnání s loňským rokem o 9 % více. Zastoupeny byly nejen české firmy, své portfolio přijelo do Letňan představit i 40 zahraničních firem z celkem 9 států. Veletrh přilákal téměř 30 000 návštěvníků, kteří mohli v sedmi halách zhlédnout tři tematické veletrhy: FOR INTERIOR, FOR GASTRO & HOTEL a FOR DECOR & PRESENT.
2015-10-15 09:13:13 Více


Výsledky semifinálového kola mezinárodní soutěže Global Chefs Challenge

Ve dnech 2. - 4. 10. 2015 se v rámci veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2015 konalo semifinále mezinárodní soutěže Global Chefs Challenge určené pro kuchaře z centrální Evropy. Své kuchařské umění v tomto semifinálovém kole poměřili kuchaři z České republiky, Rumunska, Maďarska, Polska a Německa.

Ve třech dnech se zástupci jednotlivých zemí utkali ve 3 různých soutěžích.

V nejprestižnější seniorské soutěži „Global Chefs Challenge“ měli kuchaři za úkol připravit během 3 hodin tříchodové menu pro 6 osob. V této soutěži nás velmi potěšila bronzová medaile, kterou získal pro Českou republiku Patrik Bečvář. Na druhé pozici se umístil Richárd Elek z Maďarska a zlatá medaile putovala do Německa zásluhou Tobiase Laabse.

Soutěž „Global Pastry Chefs Challenge“ se stala exhibicí maďarského zástupce Dávida Domonkose, který se prezentoval skulpturou s názvem „Ambrosia – pokrm bohů“. Bohužel náš zástupce Lukáš Skála (vítěz soutěže Cukrář roku 2013) na poslední chvíli ze zdravotních důvodů ze soutěže odstoupil.

V závěrečném klání nadějných mladých kuchařů „Hans Bueschkens Young Chefs Challenge“ opět putovala zlatá medaile do Německa, tentokrát zásluhou Marianuse von Hörstena, stříbrnou pozici získal pro Polsko Bartosz Peter a bronzovou Barnabás Hack z Maďarska.

Tisková zpráva ke stažení.

2015-10-06 20:00:21 Více


Soutěž Kuchař roku 2015/2016 vyhrál Tomáš Kourek z restaurace The Pub Praha

V rámci veletrhu FOR GASTRO & HOTEL se 1. října 2015 uskutečnila soutěž Kuchař roku 2015/2016 pořádaná Asociací kuchařů a cukrářů. Vítězem se stal Tomáš Kourek – Corporate executive chef  The Pub Praha. Na druhém místě se umístil Pavel Buchwaldek – šéfkuchař restaurace Zlatá Praha v Hotelu InterContinental, třetí příčku pak obsadil Přemysl Douša - šéfkuchař restaurace Potrefená husa Albertov Praha

Tisková zpráva ke stažení.

2015-10-06 19:44:48 Více


Výsledky soutěží České barmanské asociace

Přinášíme výsledky jednotlivých soutěží od České barmanské asociace, které proběhly v rámci konání veletrhu FOR GASTRO&HOTEL 2015:

AMUNDSEN VODKA BARTENDERS JUNIOR CUP 2015 (1. 10. 2015)

Junior Cocktail Competition

DILMAH CZECH TEATENDERS CUP 2015 (2. 10. 2015) 

Junior Teatender Competition

JUNIOR MISTR KÁVY FOR GASTRO & HOTEL 2015 (2. 10. 2015)

Junior Mistr Kávy

BAILEYS PROFESSIONAL MISTR KÁVY 2015 (3. 10. 2015)                          

Professional Mistr Kávy

JOHNNIE WALKER – CZECH MIXOLOGIST CUP 2015 (3. 10. 2015)

Professional Cocktail Competition

HAVANA CLUB FLAIR CUP 2015 (4. 10. 2015)

Professional Flair Competition
Junior Flair Competition

 

2015-10-06 19:32:33 Více


Veletrh FOR GASTRO & HOTEL a jeho vystavovatelé Vás zvou…

Letošní ročník veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2021  nabídne profesionálům i milovníkům gastronomie vše důležité, co k tomuto oboru patří, včetně novinek, premiérových vystavovatelů i zahraničních firem. I přes náročnou situaci ve společnosti naleznete v nové výstavní hale 4 mnoho oblíbených profesionálních expozic, připravených uzavírat kontrakty a diskutovat o novinkách a trendech. V sektorech A a B budou zastoupeny obory gastro technologií a také vybavení pro hotely a restaurace.  Technologie představí významné firmy jako AT FORNAX,  BLAŽEK GASTRO, CESK,  IMESO,  TeS Chotěboř a mnoho dalších.  

2021-10-01 13:54:28 Více


Oficiálními vozy veletrhu FOR GASTRO & HOTEL jsou automobily Ford

Titulárními vozy veletrhu FOR GASTRO & HOTEL  jsou vozy Ford. Hledáte-li ten správný osobní nebo užitkový vůz, najdete ho u partnera tohoto veletrhu, automobilky Ford. Expozici 2 vozidel si můžete prohlédnout ve Výstavní hale 3. Pro cenovou nabídku pokračujte ZDE.

2022-09-29 11:12:58 Více




předchozí následující
Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2024

Sociální sítě
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje