FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL obohatí souběžný mezinárodní cukrářský festival


Veletrh FOR GASTRO & HOTEL obohatí souběžný mezinárodní cukrářský festival

Mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL se bude na podzim konat již počtrnácté. Jeho letošní ročník však bude mimořádný, a to díky premiérovému souběhu s nejvýznamnější událostí cukrářského odvětví PRAGUE SWEET FESTIVAL. Proběhne v PVA EXPO PRAHA ve dnech 21. až 23. listopadu.

Vše, co chtějí profesionálové i milovníci cukrářského oboru vědět o tomto řemesle, se představí v listopadu na letňanském výstavišti. Festival přinese tři dny nabité prezentacemi moderních trendů i tradičních a unikátních technik z odvětví cukrařiny. Významné osobnosti tohoto oboru bude možné potkat na speciálních workshopech, nebudou chybět ochutnávky a prezentace tuzemských i zahraničních vystavovatelů.

V rámci soutěží, které se v rámci festivalu uskuteční, budou oznámeny také české nominace na mistrovství světa ve zdobení dortů FIPGC, které se bude konat v příštím roce v italském Miláně. Nebude chybět vyhlášení dortu roku 2024 nebo autogramiády populárních autorů kuchařek a celebrit i oboru. Školní týmy z odborných škol se utkají v soutěži o nejlepší vánoční cukroví.

Návštěvníci se seznámí také se zařízeními, technologiemi a potřebami pro cukrárny, pekárny, cateringové společnosti nebo hotely a restaurace. Událost nabídne také možnost výhodných nákupů speciálních cukrářských pomůcek a surovin. To vše na jednom místě a v propojení s odborným veletrhem FOR GASTRO & HOTEL už v listopadu 2024 v PVA EXPO PRAHA.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje