FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Co přinese letošní veletrh FOR GASTRO & HOTEL?


Veletrh je letos citelně oslaben o zahraniční firmy a jejich novinky, jelikož nadále trvají jisté omezení a obavy z karantén v případě cest do zahraniční.  Takže letošní veletrh se plně a výhradně věnuje českým firmám a podnikání u nás. Veletrh vždy byl, je i bude prostředníkem setkání odborníků, obchodních partnerů a odborné i laické veřejnosti v oboru HoReCa. I to je jeden z klíčových důvodů, proč je naším přáním letošní veletrh zachovat a udržet vaši důvěru v podnikání i v naší akci samotnou. Možnost přímého osobního kontaktu s klientem i konkurencí, považujeme za jednu z důležitých součástí úspěšného obchodu.

Samozřejmě s ohledem na zdraví a bezpečnost všech, letňanský areál se na podzimních veletrzích promění v zónu s maximální bezpečností a jsme plně připraveni zajistit bezpečí a komfort návštěvníků i vystavovatelů.

Veletrhu se letos účastní kromě klíčových partnerů také stěžejní firmy na trhu jak z řad technologií RETIGO, GAMA HOLDING, CESK, GASTROART, A.T. FORNAX, Tes Chotěboř, GASTROEXIN a další, dále potraviny, nápoje i přední dodavatelé do hotelnictví, kde se v rámci doprovodného programu představí nové technologie a zajímavé inspirace pro hoteliéry. Těšte se také na novinky v rámci GASTRO TOURU. Konkrétní upoutávky vystavovatelů najdete ZDE.    

Děkujeme všem zúčastněným, jak firmám, tak i návštěvníkům za projevenou důvěru a těšíme se na setkání s Vámi.

Přípravný tým veletrhu FOR GASTRO & HOTEL






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje