FOR GASTRO & HOTEL
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Aktuality


PF 2023

2022-12-02 09:22:01 Více  

Jaký byl letošní veletrh FOR GASTRO & HOTEL?

Přestože obor pohostinství v posledních letech zažívá těžké časy, zájem odborné i široké veřejnosti o novinky a trendy tohoto odvětví je stále. Potvrdil to letošní veletrh FOR GASTRO & HOTEL. Seznámit se s produkty českých i zahraničních firem přišlo do Letňan více než 5 tisíc návštěvníků, v naprosté většině odborníků z oboru.

2022-12-01 10:25:37 Více  

KONGRES pro odborníky i foodies

6. KONGRES FOR GASTRO & HOTEL se koná už 29. září. Přijďte diskutovat s kolegy a osobnostmi českého pohostinství o klíčových otázkách oboru.

Na programu budou přednášky o digitalizaci v pohostinství, současné energetické krizi a perspektivách nejbližšího vývoje. Uvidíte také unikátní panelovou debatu s předními food blogerkami a originální kuchařskou show Českého národního týmu.

Na vaše otázky se těší Jan Fluxa, Václav Stárek, Ivana Jindřichová, Kateřina Krebsová, Kristína Nemčková, Vladimír Buťa, Vladimír Sirotek, Vojtěch Petržela a Tomáš Popp.

Vstupenky a více informací najdete na https://kongresforgastro.cz.

2022-10-25 11:57:44 Více  

GASTRO COFFEE - "Kavárna o všem, co potřebujete vědět o gastronomii!

Součástí veletrhu, v Hale 4, je i kavárna, kde bude probíhat program doslova nabitý informacemi z trhu české gastronomie. Záštitu převzal Český Gastronomický Institut, který zde zastupuje Lenka Vohradníková. Už nyní můžeme nalákat na témata, která budou rezonovat českou gastronomií. Od HR na téma Nedostatek kvalitní pracovní síly v gastronomii. Jak na boj s větrnými mlýny?

Nebo také jít k základu a jak si vychovat budoucí sílu, kdy promluví Jiří Roith na téma Obor gastronomie je sexy aneb jak pracovat s novými talenty a přivést je ke studiu tohoto oboru?

Nabídněte možnost návštěvy veletrhu svým studentům, zaměstnancům. Inspirace a chuť musí téct z obou stran, nejen zaměstnavatel je vinen za vše, jen se nebát se ptát.  Zkušenosti ze zahraničí, ambasadorkou vzdělávání je vítězka soutěže MasterChef Česko Kristína Nemčková, která je nyní hlavně součástí teamu Michelinské restaurace Story.

Nebude chybět bistrologie, nemalá součást současné gastronomie a kdo jiný, než Vojta Václavík za Kro Kitchen. Určitě doražte! Dávka inspirace je tady. Nemyslíme jen na restaurace, ale i institucionální stravování a školní jídelny. Systémová změna nejen školního stravování! Nabídne Alexandra Košťálová za Státního zdravotní ústavu a hlavní tvář projektu Máme to na talíři a není nám to jedno!

 

A co více? Je tu jedno velké překvapení, odhalení spolupráce, spojení dvou českých značek, chuť dělat věci dobře, kvalitně a společně. Jste zvědaví?

Přijďte a buďme #zagastro

2022-10-25 11:58:25 Více  

Profesní sdružení Sanitace nápojových cest, spolek

Profesní sdružení Sanitace nápojových cest sdružuje autorizované sanitační firmy (ASF) na území ČR již 10 let. Od počátku je členem Hospodářské komory ČR. Letošní pravidelné školení AUTORIZACE profesionálů PSSNC pořádá Sdružení v pátek, během veletrhu FOR GASTRO & HOTEL, v Kongresovém sále letňanského výstaviště. Očekává se účast  500 – 600 profesionálů z celé České republiky. Na zvyšování kvalifikací se podílejí i mistři výčepní.

2022-07-19 15:43:24 Více  

Pozvánka na veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2022

2022-10-25 12:01:10 Více  

Nová koncepce veletrhu

Gastronomie po covidové době ožívá, ale je už jiná. Mnoho podniků se vrhlo do aktivit, které je dříve ani nenapadly. Okénka nevymizí ani po pandemii, stále vznikají nová bistra, důležitá je kreativita a zážitková gastronomie. Gastronomické podniky se stávají komunitními a kulturními centry. Zákazníci vyhledávají zdravé stravování. Stále důležitější je digitální stopa.

Jak se zapojit do trendů a jít s dobou?

2022-06-01 10:54:19 Více  

Příprava podzimního veletrhu

S ukončením covidových opatření výrazně narostl počet návštěvníků na letňanském výstavišti. Jarní akce potvrzují rostoucí zájem o veletrhy, jak ze strany vystavovatelů, tak především návštěvníků. V plném proudu jsou i přípravy podzimní sezóny. Pokud zvažujete účast na veletrhu FOR GASTRO & HOTEL, informujte se o podmínkách účasti nejlépe během tohoto měsíce. Uzávěrka přihlášek s nejvýhodnější cenou plochy je již 30. dubna. K zaslání nezávazné poptávky stačí vyplnit formulář zde na stránce, nebo kontaktujte manažera akce na adrese wohlrabova@abf.cz. Rádi zašleme nabídku.

2022-04-06 15:10:52 Více  

Veletrhy a akce bez omezení

Od 14. 3. 2022 již nejsou platná  žádná mimořádná opatření proti koronaviru vztahující se na konání veletrhů a dalších akcí na výstavišti. Zrušena tak byla i povinnost nošení respirátorů v uzavřených prostorech.

2022-03-15 09:14:23 Více  

Na veletrh již bez certifikátu!

Důležitá změna!! Veletrhy jsou nyní přístupné bez prokazování bezinfekčnosti týkající se koronaviru. Tento krok znamená mnohem větší komfort jak pro naše návštěvníky, tak vystavovatele. Zároveň věříme, že je to signál oznamující blížící se konec koronavirové pandemie, na který všichni netrpělivě čekáme. 

2022-02-10 14:21:04 Více  



následující
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2020

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje