Přednášející: lic. Petra Dychusová, DiS.
30 minut přednášky nabitých informacemi a řízenou diskuzí o tom, zda úspěšnou restauraci tvoří skvělý kuchař, nebo její brand a práce s ním. Vzniká snad dlouhodobě fungující restaurace souhrou několika aspektů? A co tedy lze považovat za předpoklady ziskové restaurace? Jak velkou roli hraje lokalita? Když o vás hosté budou vědět, přijedou za vámi klidně i doprostřed pouště? A jak o vás dát vědět? To vše si zodpovíme v rámci přednášky.
Typ akce: Doprovodná akce
Datum zahájení: Čtvrtek, 2020-10-01 13:30 - 14:00
Místo konání: Hala 5 - Pódium
Organizátor: Petra Dychusová
WWW: www.pdigit.cz
Kontaktní informace:
ABF, a.s.
Attention, is required to visit the event !
Přednášející: lic. Petra Dychusová, DiS.