FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

JE DŮLEŽITĚJŠÍ KUCHAŘ NEBO MARKETING?

30 minut přednášky nabitých informacemi a řízenou diskuzí o tom, zda úspěšnou restauraci tvoří skvělý kuchař, nebo její brand a práce s ním. Vzniká snad dlouhodobě fungující restaurace souhrou několika aspektů? A co tedy lze považovat za předpoklady ziskové restaurace? Jak velkou roli hraje lokalita? Když o vás hosté budou vědět, přijedou za vámi klidně i doprostřed pouště? A jak o vás dát vědět? To vše si zodpovíme v rámci přednášky.




Typ akce: Doprovodná akce


Datum zahájení: Čtvrtek, 2020-10-01 13:30 - 14:00

Místo konání: Hala 5 - Pódium

Organizátor: Petra Dychusová

WWW: www.pdigit.cz


Kontaktní informace:
ABF, a.s.

Attention, is required to visit the event !


Registrace ZDE



Přednášející: lic. Petra Dychusová, DiS.


Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje