FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2024 představí nové technologie, produkty i nové talenty gastro oborů


Haly výstaviště PVA EXPO PRAHA se v listopadu promění v dějiště hned několika zajímavých gastronomických akcí, které potěší profesionály z odvětví HoReCa, ale také studenty gastro oborů nebo milovníky dobrého jídla, pití či sladkostí. Desítky expozic tuzemských i zahraničních značek představí nejnovější technologie, potraviny, nápoje, vybavení pro hotely, restaurace i cateringové společnosti, bistra, kavárny, cukrárny a další.

 

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL bude mít i soutěžního ducha, na své půdě totiž bude hostit hned několik prestižních soutěží. Jednou z nich je druhý ročník soutěže hledající perspektivní mladé talenty ENZO BENCINI BARISTA CUP 2024, kde budou soupeřit žáci ze středních hotelových škol. Pod hlavičkou SCA CZECH REPUBLIC se uskuteční mistrovství republiky minipražíren CZECH COFFEE ROASTING CHAMPIONSHIP 2024 a soutěž v kávové mixologii s alkoholem CZECH COFFEE IN GOOD SPIRITS. Pro svou školu mohou studenti vyhrát také podkladní systém společnosti Dotykačka.

 

Dort roku i křty

Letos opět nebude chybět carvingová soutěž CZECH CARVING CUP pro pokročilé i začínající řezbáře, kteří se mohou utkat ve čtyřech kategoriích. V rámci programu proběhne i křest nové kuchařky a nových školních učebnic a Vladimír Tůma představí učebnici stolničení.

 

Na veletrhu FOR GASTRO&HOTEL budou k vidění technologie od společností Retigo, Unox, Jipa, Imeso spolu s ukázkami vaření a pečení známých kuchařů. Mezi novými vystavovateli je například značka Sony, jedenáct malých vinařství z Česka a Slovenska, Store Media a jejich sensory marketing nebo produkty značek Magniflex, Pfanner, LB Bohemia, Vodňanská drůbež a mnoha dalších. Bohaté vybavení do svých podniků zde naleznou i majitelé hotelů a to v podobě značek Vector International, Ille papír hygiena a další.

 

Profesionálové budou díky souběhu s PRAGUE SWEET FESTIVAL návštěvníkům prezentovat i nové trendy a techniky cukrářských mistrů, proběhnou speciální workshopy a ochutnávky. Přijdou známí cukráři a pekaři, zájemci se mohou těšit například na Veroniku Besky, Mirku van Gils Slavíkovou či Vojtěcha Vrtišku s jeho kolegy z poslední série Peče celá země. Nebude chybět kouzlo populárních cukráren a možnost ochutnat lahodné speciality z kuchyní desítek vystavovatelů od čokolád, přes makronky, luxusní dezerty až ke kávě. Vyhlášen bude dort roku 2024 a uskuteční se klání v pečení vánočního cukroví. Událost nabídne také možnost výhodných nákupů nejen cukrářských pomůcek a surovin.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje