FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Doprovodný program pro školy – Soutěž o pokladní systém Dotykačka na FOR GASTRO & HOTEL


Soutěž pro střední školy: Čtyři vybrané střední školy mají možnost vyhrát kompletní pokladní systém Dotykačka, včetně doživotní licence pro vítěze! Výherní balíček obsahuje pokladní systém Dotykačka, platební terminál, tiskárnu, bezplatné školení, instalaci a trvalou technickou podporu. Tato soutěž je skvělou příležitostí pro školy, které chtějí přiblížit svým studentům moderní technologie v praxi.

Kvíz Kahoot: Studenti jednotlivých škol budou soutěžit prostřednictvím zábavného kvízu na platformě Kahoot, který proběhne přímo na pódiu. Každá škola bude soutěžit s jedním telefonem pomocí aplikace, která je zdarma. Během dne proběhnou dva soutěžní bloky – jeden dopoledne a druhý odpoledne. Kvíz bude trvat 15 minut a jeho tématem bude gastronomie. Soutěžící školy mají šanci vyhrát pokladní systém Dotykačka.

Zacílení na střední školy: Soutěž je určena studentům a jejich pedagogům, přičemž se zaměřujeme na podporu moderních technologií ve výuce. Zejména technologie spojené s oblastmi gastronomie, hotelnictví a maloobchodu zde hrají klíčovou roli.

Těšíme se na účast všech škol a na představení nových inovativních řešení!






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje