FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

UDRŽITELNOST! CO ČEKÁ PEKÁRENSKÝ PRŮMYSL?


Setkání pekařů s jejich dodavateli na jižní Moravě proběhne v loňském konceptu formou Pekařské konference. Ta se uskuteční odděleně od výstavy dodavatelů a bude věnována tématu

UDRŽITELNOST! CO ČEKÁ PEKÁRENSKÝ PRŮMYSL? 

Opět bude rozdělena do tří tematických bloků, a na konci každého bloku se uskuteční panelová diskuse přednášejících. Konferenci bude moderovat Pavlína Horáková, která se této role úspěšně zhostila na Dnech chleba a která moderovala i loňský ročník Pekařské konference. 

Během celého dne by jste měli získat informace nejen o tom, co znamená pojem udržitelnost v rámci EU, ale i jak konkrétně dopadne na každého z vás. Kromě odborníků z potravinářské komory a stálého zastoupení PK ČR v Brusselu získáte informace o tom, jak se změní chování odběratelů, tedy hlavně obchodních řetězců vůči dodavatelům, jak se změní podmínky bank ohledně poskytování úvěrů vzhledem k postoji k udržitelnosti a jak se postupně mění a vyvíjí i chování spotřebitelů. 

Na prezentační výstavu, zveme výrobce a dodavatele strojně-technologických zařízení, dodavatele surovin, zlepšujících přípravků i dodavatele služeb pro pekaře a cukráře. Letos jde o poslední svazovou akci, kde lze získat důležité informace o trendech a aktuální nabídce dodavatelských firem. 

Pro neformální výměnu zkušeností byl opět zařazen oblíbený společenský večer spojený s ochutnávkou čejkovických vín a s posezením u cimbálové muziky. Vzhledem k rostoucím nákladům na večerní program rozhodlo představenstvo Svazu o zpoplatnění vstupu ve výši 1.000,- Kč včetně DPH na jednu osobu. Ubytování je rezervováno přímo v obci, popř. v jejím blízkém okolí. 

Po prezenci (9.00-10.00 hod) se uskuteční Pekařská konference i výstava dodavatelů (do 17.00 hod). Oběd je zajištěn. Večerní společenský program bude zahájen v 18.00 hod. Aktuální informace (přednášející, organizační pokyny apod.) se upřesňují a budou k dispozici před akcí na www.svazpekaru.cz. 

Věříme, že Pekařskou konferenci, výstavu dodavatelů i společenský večer podpoříte hojnou účastí! 






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje