FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Partnerství s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR


Stálým partnerem veletrhů For Gastro & Hotel je Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. Ta byla založena již v roce 2001 jakožto politicky nezávislý subjekt, který reprezentuje nejširší podnikatelský segment ČR. Cílem činností této organizace je zastřešení a podpora malých a středních podniků, živnostníků, spolků, cechů a dalších profesních sdružení.

Je také místem pro exportní politiku, aktivně se  podílí na výzkumech, inovacích, financování, sociální politice, dotacích apod. Hlavní aktivity směřuje asociace do devíti skupin malého a  středního  podnikání: digitalizace v podnikánízačínající podnikatelé,  rodinné firmy,  řemeslníciženy  v  podnikáníobchodní provozovnymalé restauracedrobní pěstitelé a  podnikatelé  na  venkověpodnikatelé 55+.

Každá tato skupina je vlastním projektem asociace s vlastní webovou stránkou, sociálními sítěmi, aktivitami, partnery, rozpočtem, cílovou skupinou   a projektovým manažerem. Protože podpora drobného podnikání a malých a středních firem je jedním z poslání asociace, je každoroční podpora těchto veletrhů samozřejmostí.

Více informací o asociace a její činnosti naleznete zde: www.amsp.cz

 






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje