FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

GASTRO COFFEE - "Kavárna o všem, co potřebujete vědět o gastronomii!


Součástí veletrhu, v Hale 4, je i kavárna, kde bude probíhat program doslova nabitý informacemi z trhu české gastronomie. Záštitu převzal Český Gastronomický Institut, který zde zastupuje Lenka Vohradníková. Už nyní můžeme nalákat na témata, která budou rezonovat českou gastronomií. Od HR na téma Nedostatek kvalitní pracovní síly v gastronomii. Jak na boj s větrnými mlýny?

Nebo také jít k základu a jak si vychovat budoucí sílu, kdy promluví Jiří Roith na téma Obor gastronomie je sexy aneb jak pracovat s novými talenty a přivést je ke studiu tohoto oboru?

Nabídněte možnost návštěvy veletrhu svým studentům, zaměstnancům. Inspirace a chuť musí téct z obou stran, nejen zaměstnavatel je vinen za vše, jen se nebát se ptát.  Zkušenosti ze zahraničí, ambasadorkou vzdělávání je vítězka soutěže MasterChef Česko Kristína Nemčková, která je nyní hlavně součástí teamu Michelinské restaurace Story.

Nebude chybět bistrologie, nemalá součást současné gastronomie a kdo jiný, než Vojta Václavík za Kro Kitchen. Určitě doražte! Dávka inspirace je tady. Nemyslíme jen na restaurace, ale i institucionální stravování a školní jídelny. Systémová změna nejen školního stravování! Nabídne Alexandra Košťálová za Státního zdravotní ústavu a hlavní tvář projektu Máme to na talíři a není nám to jedno!

 

A co více? Je tu jedno velké překvapení, odhalení spolupráce, spojení dvou českých značek, chuť dělat věci dobře, kvalitně a společně. Jste zvědaví?

Přijďte a buďme #zagastro






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje