FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Startuje projekt Zachraň svoji hospodu pro on-line objednávání jídla a pití.


Projekt „Zachraň svoji hospodu“ má za cíl pomoci restauracím přežít těžké období a udržet kontakt se zákazníky i v době krize. Jednoduchá aplikace nabízí možnost on-line objednání a přináší restauracím rozšířené možnosti pro komunikaci se zákazníkem.

Restaurace musely v době krize změnit svůj způsob prodeje a začaly nabízet vlastní rozvozy, donášky a výdejová okénka. Samotná organizace celého procesu je stojí nemalé úsilí a ne všichni jsou dostatečně technicky zdatní, aby si zajistili aspoň částečnou automatizaci celého procesu.

Registrace do projektu „Zachraň svoji hospodu“ umožní restauracím, zveřejnit svoji nabídku v aplikaci Já, číšník. Jednoduše přijímat objednávky přímo do pokladního systému a díky všem dostupným komunikačním kanálům udržet kontakt se svými zákazníky.

Zákazník si může aplikaci Já, číšník stáhnout do svého telefonu nebo do ní vstoupit pomocí webového prohlížeče. Při registraci vyplní platební kartu pro bezpečnou bezkontaktní platbu a může začít objednávat z dostupných restaurací.

Celý systém nabízí i řadu komunikačních prostředků pro kontakt restaurace se zákazníkem, ale také pro zákazníky mezi sebou. Je možné si psát zprávy, vkládat fotky na zeď restaurace a pomocí videochatu zasednout k virtuálním stolům. Vznikla tak vlastně 1. virtuální restaurace na světě, kde se lidé z bezpečí domova mohou setkat s přáteli u společného obědového menu nebo večerní láhve vína.

Zapojení do projektu je v období krize zcela zdarma.

 

Web projektu: https://www.zachransvojihospodu.cz/

Vysvětlení smyslu projektu: https://www.youtube.com/watch?v=MIgtrBYWQSo

Podrobný popis registrace pro restaurace: https://www.youtube.com/watch?v=CIhgEjpL2Hw

Ukázka možností virtuální restaurace: https://www.youtube.com/watch?v=fyB6t5hz5Yc






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje