Přednášející: Mgr. Pavla Široká, projektová manažerka pro segment HORECA, výživová poradkyně, ProVeg Česko
Nabídka rostlinných alternativ stále roste, nejen řetězce rychlého občerstvení, ale také restaurace, hotely a kantýny jdou vstříc rostlinné stravě. Růst souvisí také s ekologickými problémy a opatřeními v oblasti klimatické změny. Dle nedávného spotřebitelského průzkumu 39 % populace upřednostňuje bezmasou stravu. Nezisková organizace ProVeg Česko sestavila žebříček restaurací s rychlým občerstvením založený na jejich nabídce veganských a rostlinných pokrmů. Přijďte si poslechnout, jaká je aktuální situace na trhu.
Typ akce: Přednáška
Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 14:00 - 14:25
Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE
Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem
Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh
Přednášející: Mgr. Pavla Široká, projektová manažerka pro segment HORECA, výživová poradkyně, ProVeg Česko