Přednášející:
Alexandra Košťálová, odborný garant projektů Český Gastronomický Institut,
Státní zdravotní ústav Praha, autorka a koordinátorka projektu Máme to na talíři a není nám to jedno a Zdravá školní jídelna
Jak dostat dětem na talíř lákavé, výživově vyvážené, a hlavně chutné jídlo? Český systém školního stravování je vcelku unikátní. Nicméně má mnoho nedostatků. Je naprosto svobodný, nedefinuje žádné mantinely, a proto je kvalita v jednotlivých jídelnách naprosto rozdílná. Jak to změnit? O tom je projekt Máme to na talíři a není nám to jedno. Není vám to jedno? Pojďte naproti změně a mějte informace z první ruky.
Typ akce: Přednáška
Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 12:25 - 12:55
Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE
Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem
Přednášející:
Alexandra Košťálová, odborný garant projektů Český Gastronomický Institut,
Státní zdravotní ústav Praha, autorka a koordinátorka projektu Máme to na talíři a není nám to jedno a Zdravá školní jídelna