FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Programová scéna GASTROTOUR

Prezentace aktuálních trendů profesionální gastronomie.




Typ akce: Doprovodná akce


Datum zahájení: Pátek, 2018-10-05 10:00 - 18:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: agentura T&M CREATIVE

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Kontaktní informace:
ABF, a.s.




Program: 

 

11.00 - 12.00 | Tajemství šéfkuchařova nože

Přednášející: Pavel Mařík, specialista pro gastronomii

Výběr správného nože je zásadní otázkou z hlediska pohodlí při práci, funkčnosti, trvanlivosti i prestiže. Workshop se věnuje nejen výběru ale i práci s noži, jejich údržbě, čištění.

 

13.00 - 14.00 | Street food - aktuální trendy v gastronomii

Přednášející: Drahomíra Bečvářová, lektorka AKC ČR

Poodhalme roušku sílícího trendu oblíbeného nejen u mladé generace. Poznejme, kde je rozdíl mezi fast food a street food. Zkrátka street food v několika podobách a stylech.

 

14.30 - 15.00 | Zmrzlina v současné gastronomii

Přednášející: Petr Čaněk, specialista v oboru gastrotechnologií

Workshop věnovaný zmrzlině - vysvětlení pojmu, základních surovin, postupu a technologie výroby.

 

15.00 - 16.00 | Kuchyně v síti

Přednášející: Tomáš Zumr, specialista v oboru gastrotechnologií

Atraktivní workshop na téma jak technologií lze výrazně usnadnit práci v kuchyni, uspořit čas i peníze.

 

 

Rezervace ZDE

 

www.tmcreative.cz


Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje