Přednášející: Jiří Roith, zakladatel vzdělávacího projektu Kulinářské umění a soutěže KU Young Chef, spoluzakladatel Českého Gastronomického Institutu
Obor gastronomie není jen oborem pro špatně učící se studenty. Boříme tento zavedený mýtus. V zahraničí, Velké Británii, se jedná o velmi lukrativní obor, který je nutné draze zaplatit. Restauratéři si hledají své mladé talenty, platí jim školné a vychovávají si tak nového zaměstnance, který zná zavedené postupy podniku, kde získával praxi. Jak si vychovat svého budoucího zaměstnance a rozvíjet talent, mladých kuchařů a zaměstnanců gastronomie? Nejen o tom s Jiřím Roithem.
Typ akce: Přednáška
Datum zahájení: Sobota, 2022-10-01 11:00 - 11:25
Místo konání: Hala 4, GASTRO COFFEE
Organizátor: ABF a.s. ve spolupráci s Českým Gastronomickým Institutem
WWW: www.for-gastro.cz, www.ceskygastronomickyinstitut.cz
Přednášející: Jiří Roith, zakladatel vzdělávacího projektu Kulinářské umění a soutěže KU Young Chef, spoluzakladatel Českého Gastronomického Institutu