Téma setkání
1. Potřebnost a možnosti odborných a hotelových škol pro rozvoj gastronomie v ČR.
Pojmenování současné problematiky nekvality gastronomie a doporučený přístup k vyzkoušenému řešení.
2. Ukázky nového výukového programu pro hotelové a odborné školy „Jak se dělá gastronomie”. Souhrn profesních znalostí techniky, systému, ale i psychologie v poutavém filmovém zpracování. Stolničení a obsluha, proč je to důležité a jak na to. Nová moderní možnost výuky.
3. Vzdělávání odborných pracovníků a pedagogů. Plánované turné po ČR. Možnost zajistit pro vaše odborné pedagogy vskutku zajímavý seminář. Seminář odhalující velké odborné, společenské a ekonomické problémy současné gastronomie. Řešení dané problematiky.
4. Inovativní vzdělávání studentů – představení čtyřdenního intenzivního tréninkového programu pro studenty gastronomie. Systémové zákonitosti provozu v improvizovaném provoze.
5. Pro šablony-inspirativní semináře pro studenty – Chef Mirek Dušek, „Jak se dostat z ulice do kuchyně amerických prezidentů“. Spojené s ukázkami z diplomatických menü.
Seznámení se zkušenostmi z prestižní gastronomické školy Johns &Walles, USA.
Přednáší:
Vladimír Tůma, majitel gastronomické a produkční agentury Gastrofest, tuma@gastrofest.cz
Mirek Dušek, kuchař, který zahájil svou kariéru v New Yorku u Vašaty a zakončil na Floridě u Schwadrona. Vařil pro tři prezidenty USA.
Akreditace MŠMT, možnost čerpat ze šablon.
Seminář je zdarma, prosím o rezervaci termínu a času na e-mail: akademie@gastrofest.cz
Nebo na tel. 777 192 712 Vladimír Tůma
Vstupenku na veletrh obdržíte s potvrzením registrace.