Tým, který na tvorbě Majáku spolupracuje: Hospodska, Agentura Haze, Storyous, Grason
Jednotlivé části budou prezentovány přímo jeho autory:
11.00 – 11.40 | Marketingový maják pro gastronomy - Luboš Kastner, Hospodská
Detailnější prezentace navazující na obsah majáku - Jak nastavit cíle, obchodní kritéria, tvorba konceptů. Publikace Marketingový a obchodní maják v době neomezených možností bude během akce zdarma k odebrání
11.50 – 12:50 | Marketingová strategie a branding v gastronomii - M.Charvát, Haze Principy brandingu a komunikace, zejména na sociálních médiích
13.00 – 13.50 | Personál a marketing - Tým společnosti Grason
Jak oslovit, získat, udržet, motivovat a vést vaše kolegy, zaměstnance. Aneb moderní personální marketing a možnosti pro gastronomy
14.00 – 14.50 | Data jako základ řízení gastronomického byznysu - Tým firmy Storyous bude sdílet přístupy a případové studie na růst tržeb a řízení nákladů v gastronomii
15.00 – 15.50 | Pohled právníka - Martina Schützová, CEEAttorneys
Povinnosti podnikatele provozující hostinskou činnost
16.00 – 16:50 | Makro - Pavel Suchánek – prezentace DISH
DISH je online platforma, kterou vyvinulo MAKRO ve spolupráci s experty na gastronomii. Nabízí zdarma digitální nástroje, jako je vytvoření webu pro gastronomii, plánovač směn nebo efektivní rezervační systém. Všechny nástroje jsou plně integrované a zajišťují tak přehlednou a jednoduchou správu z jediného místa.
Aktuality můžete sledovat na našich stránkách www.moje-restaurace.cz nebo se přihlašte na Facebook https://www.facebook.com/Moje-restaurace-2358118181097400/