Hlavní téma: Rozdíloví hráči
Ve sportu nazýváme rozdílovým hráčem toho, kdo dokáže dát gól nebo jinak strhnout vývoj utkání a zvítězit v důležitém zápase. Rozdíloví hráči jsou lidé, kteří jsou schopni v daném okamžiku udělat pro vítězství něco více než ostatní. Podobně také v podnikání na tak konkurenčním trhu, jakým je gastronomie a hotelnictví, jsou někteří viditelně úspěšnější než jiní.
Na kongresu se proto zaměříme se na faktory, které oddělují úspěšné od průměrných. Klíčovým slovem bude digitalizace. Jak s digitalizací v cestovním ruchu a pohostinství pomůže stát, řekne náměstek ministra pro místní rozvoj Jan Fluxa. Co čeká trh HoReCa v době po covidu a vrcholící energetické krize přiblíží prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Václav Stárek. Přivítáme také vlivné food blogerky, které v panelové debatě rozeberou trendy v české gastronomii. Vladimír Buťa z Mediatelu pomůže s prezentací na sociálních sítích a v online marketingu a Vladimír Sirotek z Dotykačky nám představí nejnovější data k vývoji cen z projektu Český gastronomický index. Originální menu ve své kuchařské show přichystá Vojtěch Petržela z Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. A to není zdaleka vše. Těšit se můžete na další případové studie, ochutnávky kvalitních pokrmů a nápojů, stánky odborných partnerů nebo soutěže pro účastníky kongresu.
Buďte u toho již pošesté spolu s lídry českého pohostinství! Těšíme se na vás.