FOR GASTRO & HOTEL
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

KONGRES FOR GASTRO & HOTEL 2020




Typ akce: Kongresy, konference, semináře


Datum zahájení: Čtvrtek, 2020-10-01 08:30 - 12:30

Místo konání: Vstupní hala II, Kongresový sál

Organizátor: ABF, a.s.

WWW: www.kongresforgastro.cz


Kontaktní informace:
ABF, a.s.




PROGRAM

 

8.30 | Registrace + Coffe break I

 

 

9.00 | Zahájení

 

 

BLOK I: Případové studie

 

 

9.05 | Krize jako příležitost – jak to vidí Perfect Canteen 

 

Filip Sajler, Perfect Canteen

 

Pohled šéfkuchaře a ředitele Perfect Canteen na to, co podnikatelé v gastronomii skutečně potřebují, jak má pomáhat stát, jak můžou pomoci dodavatelé, co se v oboru kvůli/díky krizi vlastně změnilo/změní, jaký koncept podnikání je udržitelný pro překonání případné další krize a jaké další krize mohou do pohostinství přijít.

 

 

9.45 | Co nepodcenit při řízení gastro podniku – ověřeno COVIDem

 

Marek Křovák, 100PROgastro

 

Ukázky z praxe zákazníků Plzeňského Prazdroje o tom, co fungovalo a co ne během omezení provozu a jak správně nastavit komunikaci (řízení podřízených), ekonomiku (náklady pod kontrolou) a jak být flexibilní.

 

 

10.15 | Partnerství se vyplácí: případová studie nejen o finanční pomoci hospodám

 

Aleš Vavera a Jakub Mačát, Sodexo

 

 

10.45 | Coffee break II

 

 

BLOK II: Co bude dál?

 

 

11.00 | Kudy vede cesta zpátky k prosperitě pro hotely a penziony?

 

Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR

 

 

11.30 | COVINTERNET – internet a jeho uživatelé v době pandemie

                        

Vladimír Buťa, Mediatel

 

Chování uživatelů a jejich preference se během karantény a probíhající pandemie změnilo. A většina těchto změn bude trvalá. Změnili se i služby jako třeba Google nebo sociální sítě. Dokázali jste je reflektovat a zkusit novou situaci využít ve váš prospěch? Nabídneme vám pár tipů, jak využít změnu chování uživatelů na internetu během koronavirové pandemie ve váš prospěch.

 

 

12.00 | Případová studie: Dáme jídlo

 

Během korony se všichni vrhli na rozvoz jídel. Bez zkušeností a často špatně řízený. Rozvozová služba je samostatný byznys, který má svá pravidla. Jak udělat z rozvozu jídel novou službu, která bude pro restauraci konkurenční výhodou a zdrojem nových tržeb?

 

 

12.30 | Oběd


Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2019

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje