Skoro polovinu všech našich denních jídel nám připraví někdo jiný, zároveň 73 % mileniálů je ochotno zaplatit více za udržitelné produkty a služby. Jedním z aktuálních trendů v gastru je udržitelnost a my se v Kokoze snažíme, ať z tohoto trendu vznikne nový standard. Poradím vám, jak začít s kompostováním ve vašem podniku nejen na venkově, ale i ve městě. Podíváme se společně na zahraniční i první české case studies a třeba objevíme, jak najít cestu k Vašemu udržitelnému podniku.
Typ akce: Přednáška
Datum zahájení: Pátek, 2020-10-02 14:00 - 14:45
Místo konání: Hala 1 - Pódium
Organizátor: Kokoza, o. p. s.
Vstupné: na základě registrace
Kontaktní informace:
ABF, a.s.
Přednášející: Ing. Andrea Šustrová, odborný konzultant pro kompostování, společensky prospěšný podnik Kokoza, o. p. s.
Info o přednášející: Andrea Šustrová vystudovala Českou zemědělskou univerzitu a do Kokozy jí přivedla láska k žížalám a městské zeleni. V Kokoze se nyní soustředí na kompostování v domácnostech, firmách i v gastroprovozech a neustále hledá nová řešení ve společných udržitelných projektech.