11.00 - 12.00 | Kuchyně v síti
Přednášející: Tomáš Zumr, specialista v oboru gastrotechnologií
Atraktivní workshop na téma jak technologií lze výrazně usnadnit práci v kuchyni, uspořit čas i peníze.
13.00 - 14.00 | Street food - aktuální trendy v gastronomii
Přednášející: Ing. zdeněk Hladík, manažer kulinářských projektů
Poodhalme roušku sílícího trendu oblíbeného nejen u mladé generace. Poznejme, kde je rozdíl mezi fast food a street food. Zkrátka street food v několika podobách a stylech.
14.00 - 15.00 | Jak prodat jídlo dříve než se uvaří
Přednášející: Josef Rafael, profesionální fotograf
Workshop na téma focení jídla určený nejen pro managery provozů. Předvedeme, jak dosáhnout nejlepšího výsledku s mobilním telefonem v neprofesionálním prostředí až po práci profesionála s veškerým vybavením.
15.30 - 16.00 | Zmrzlina v současné gastronomii
Přednášející: Petr Čaněk, specialista v oboru gastrotechnologií
Workshop věnovaný zmrzlině - vysvětlení pojmu, základních surovin, postupu a technologie výroby.
16.00 - 17.00 | Moderní příprava espressa
Přednášející: Jiří Čad, Business Development Manager & Barista SCA CZ&SK
Co je vlastně espresso? Seznámení se s aktuálními trendy v jeho přípravě, tipy na tvorbu vlastních receptur, dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy.Co je vlastně espresso? Seznámení se s aktuálními trendy v jeho přípravě, tipy na tvorbu vlastních receptur, dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy. Přednáška se skládá z těchto částí:1. Moderní přírava espressa a co je vlastně espresso 2. Arabica vs. Robusta 3. Jak si správně vytvořit recepturu 4. Dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy.
Rezervace ZDE