FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Programová scéna GASTROTOUR

Prezentace aktuálních trendů profesionální gastronomie




Typ akce: Doprovodná akce


Datum zahájení: Sobota, 2018-10-06 10:00 - 17:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: agentura T&M CREATIVE

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Kontaktní informace:
ABF, a.s.




11.00 - 12.00 | Kuchyně v síti

Přednášející: Tomáš Zumr, specialista v oboru gastrotechnologií

Atraktivní workshop na téma jak technologií lze výrazně usnadnit práci v kuchyni, uspořit čas i peníze.

 

13.00 - 14.00 | Street food - aktuální trendy v gastronomii

Přednášející: Ing. zdeněk Hladík, manažer kulinářských projektů

Poodhalme roušku sílícího trendu oblíbeného nejen u mladé generace. Poznejme, kde je rozdíl mezi fast food a street food. Zkrátka street food v několika podobách a stylech.

 

14.00 - 15.00 | Jak prodat jídlo dříve než se uvaří

Přednášející: Josef Rafael, profesionální fotograf

Workshop na téma focení jídla určený nejen pro managery provozů. Předvedeme, jak dosáhnout nejlepšího výsledku s mobilním telefonem v neprofesionálním prostředí až po práci profesionála s veškerým vybavením.

 

15.30 - 16.00 | Zmrzlina v současné gastronomii

Přednášející: Petr Čaněk, specialista v oboru gastrotechnologií

Workshop věnovaný zmrzlině - vysvětlení pojmu, základních surovin, postupu a technologie výroby.

 

16.00 - 17.00 | Moderní příprava espressa

Přednášející: Jiří Čad, Business Development Manager & Barista SCA CZ&SK

Co je vlastně espresso? Seznámení se s aktuálními trendy v jeho přípravě, tipy na tvorbu vlastních receptur, dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy.Co je vlastně espresso? Seznámení se s aktuálními trendy v jeho přípravě, tipy na tvorbu vlastních receptur, dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy. Přednáška se skládá z těchto částí:1. Moderní přírava espressa a co je vlastně espresso 2. Arabica vs. Robusta 3. Jak si správně vytvořit recepturu 4. Dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy.

 

Rezervace ZDE

 

www.tmcreative.cz


Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje