FOR GASTRO & HOTEL FOR GASTRO & HOTEL
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Programová scéna GASTROTOUR

Prezentace aktuálních trendů profesionální gastronomie




Typ akce: Doprovodná akce


Datum zahájení: Sobota, ..06.10.2018 10:00 - 17:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: agentura T&M CREATIVE

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Kontaktní informace:
ABF, a.s.




11.00 - 12.00 | Kuchyně v síti

Přednášející: Tomáš Zumr, specialista v oboru gastrotechnologií

Atraktivní workshop na téma jak technologií lze výrazně usnadnit práci v kuchyni, uspořit čas i peníze.

 

13.00 - 14.00 | Street food - aktuální trendy v gastronomii

Přednášející: Ing. zdeněk Hladík, manažer kulinářských projektů

Poodhalme roušku sílícího trendu oblíbeného nejen u mladé generace. Poznejme, kde je rozdíl mezi fast food a street food. Zkrátka street food v několika podobách a stylech.

 

14.00 - 15.00 | Jak prodat jídlo dříve než se uvaří

Přednášející: Josef Rafael, profesionální fotograf

Workshop na téma focení jídla určený nejen pro managery provozů. Předvedeme, jak dosáhnout nejlepšího výsledku s mobilním telefonem v neprofesionálním prostředí až po práci profesionála s veškerým vybavením.

 

15.30 - 16.00 | Zmrzlina v současné gastronomii

Přednášející: Petr Čaněk, specialista v oboru gastrotechnologií

Workshop věnovaný zmrzlině - vysvětlení pojmu, základních surovin, postupu a technologie výroby.

 

16.00 - 17.00 | Moderní příprava espressa

Přednášející: Jiří Čad, Business Development Manager & Barista SCA CZ&SK

Co je vlastně espresso? Seznámení se s aktuálními trendy v jeho přípravě, tipy na tvorbu vlastních receptur, dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy.Co je vlastně espresso? Seznámení se s aktuálními trendy v jeho přípravě, tipy na tvorbu vlastních receptur, dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy. Přednáška se skládá z těchto částí:1. Moderní přírava espressa a co je vlastně espresso 2. Arabica vs. Robusta 3. Jak si správně vytvořit recepturu 4. Dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy.

 

Rezervace ZDE

 

www.tmcreative.cz


Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2017

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje