Program:
11.00 - 12.00 | Tajemství šéfkuchařova nože
Přednášející: Pavel Mařík, specialista pro gastronomii
Výběr správného nože je zásadní otázkou z hlediska pohodlí při práci, funkčnosti, trvanlivosti i prestiže. Workshop se věnuje nejen výběru ale i práci s noži, jejich údržbě, čištění.
13.00 - 14.00 | Street food - aktuální trendy v gastronomii
Přednášející: Drahomíra Bečvářová, lektorka AKC ČR
Poodhalme roušku sílícího trendu oblíbeného nejen u mladé generace. Poznejme, kde je rozdíl mezi fast food a street food. Zkrátka street food v několika podobách a stylech.
14.30 - 15.00 | Zmrzlina v současné gastronomii
Přednášející: Petr Čaněk, specialista v oboru gastrotechnologií
Workshop věnovaný zmrzlině - vysvětlení pojmu, základních surovin, postupu a technologie výroby.
15.00 - 16.00 | Kuchyně v síti
Přednášející: Tomáš Zumr, specialista v oboru gastrotechnologií
Atraktivní workshop na téma jak technologií lze výrazně usnadnit práci v kuchyni, uspořit čas i peníze.
Rezervace ZDE