FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Programová scéna GASTROTOUR

Prezentace aktuálních trendů profesionální gastronomie.




Typ akce: Doprovodná akce


Datum zahájení: Čtvrtek, 2018-10-04 10:00 - 18:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: agentura T&M CREATIVE

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Kontaktní informace:
ABF, a.s.




Program:

 

12.00 - 13.00 | Street food - aktuální trendy v gastronomii

Přednášející: Lukáš Uher, poradce v oboru gastronomie

Poodhalme roušku sílícího trendu oblíbeného nejen u mladé generace. Poznejme, kde je rozdíl mezi fast food a street food. Zkrátka street food v několika podobách a stylech.

 

14.00 - 15.00 | Kuchyně v síti

Přednášející: Tomáš Zumr, specialista v oboru gastrotechnologií

Atraktivní workshop na téma jak technologií lze výrazně usnadnit práci v kuchyni, uspořit čas i peníze.

 

15.00 - 16.00 | Moderní příprava espressa

Přednášející: Jiří Čad, Business Development Manager & Barista SCA CZ&SK

Co je vlastně espresso? Seznámení se s aktuálními trendy v jeho přípravě, tipy na tvorbu vlastních receptur, dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy.Co je vlastně espresso? Seznámení se s aktuálními trendy v jeho přípravě, tipy na tvorbu vlastních receptur, dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy. Přednáška se skládá z těchto částí:1. Moderní přírava espressa a co je vlastně espresso 2. Arabica vs. Robusta 3. Jak si správně vytvořit recepturu 4. Dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy.

 

16.00 - 17.00 | Tajemství šéfkuchařova nože

Přednášející: Pavel Mařík, specialista pro gastronomii

Výběr správného nože je zásadní otázkou z hlediska pohodlí při práci, funkčnosti, trvanlivosti i prestiže. Workshop se věnuje nejen výběru ale i práci s noži, jejich údržbě, čištění.

 

Rezervace ZDE

 

www.tmcreative.cz


Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje