Program:
12.00 - 13.00 | Street food - aktuální trendy v gastronomii
Přednášející: Lukáš Uher, poradce v oboru gastronomie
Poodhalme roušku sílícího trendu oblíbeného nejen u mladé generace. Poznejme, kde je rozdíl mezi fast food a street food. Zkrátka street food v několika podobách a stylech.
14.00 - 15.00 | Kuchyně v síti
Přednášející: Tomáš Zumr, specialista v oboru gastrotechnologií
Atraktivní workshop na téma jak technologií lze výrazně usnadnit práci v kuchyni, uspořit čas i peníze.
15.00 - 16.00 | Moderní příprava espressa
Přednášející: Jiří Čad, Business Development Manager & Barista SCA CZ&SK
Co je vlastně espresso? Seznámení se s aktuálními trendy v jeho přípravě, tipy na tvorbu vlastních receptur, dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy.Co je vlastně espresso? Seznámení se s aktuálními trendy v jeho přípravě, tipy na tvorbu vlastních receptur, dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy. Přednáška se skládá z těchto částí:1. Moderní přírava espressa a co je vlastně espresso 2. Arabica vs. Robusta 3. Jak si správně vytvořit recepturu 4. Dodržování standardů SCA při přípravě espresso, práce baristy.
16.00 - 17.00 | Tajemství šéfkuchařova nože
Přednášející: Pavel Mařík, specialista pro gastronomii
Výběr správného nože je zásadní otázkou z hlediska pohodlí při práci, funkčnosti, trvanlivosti i prestiže. Workshop se věnuje nejen výběru ale i práci s noži, jejich údržbě, čištění.
Rezervace ZDE