FOR GASTRO & HOTEL FOR GASTRO & HOTEL
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

KONGRES FOR GASTRO & HOTEL

Odborný kongres FOR GASTRO & HOTEL je nejvýznamnější akcí pro profesionály z oblasti pohostinství na českém trhu. Jedná se o největší odborné setkání majitelů, manažerů a exekutivních pracovníků hotelů, restaurací, kaváren, penzionů a dalších ubytovacích a stravovacích provozů, dodavatelů z oblasti HoReCa, zástupců asociací, svazů, ministerstev a odborné veřejnosti pořádané v České republice.




Typ akce: Kongresy, konference, semináře


Datum zahájení: Čtvrtek, ..04.10.2018 10:00 - 15:30

Místo konání: Vstupní hala II, Kongresový sál

Organizátor: ABF, a.s.

Vstupné: na základě registrace


Kontaktní informace:
ABF, a.s.




Kongres přináší přednášky klíčových řečníků, případové studie z ČR i ze zahraničí, odborné debaty nebo kuchařské a barmanské show. Aktuální témata, novinky a trendy, výrazné osobnosti, zkušenosti odborníků, inspirace pro malé i velké podniky – to vše dělá z kongresu FOR GASTRO & HOTEL místo, kde nemůžete chybět.

 

Celodenní kongres je součástí tradičního mezinárodního veletrhu FOR GASTRO & HOTEL, který každoročně hostí stovky vystavovatelů a desítky tisíc návštěvníků. Veletrh nabízí ucelený přehled produktů a služeb výrobců a dodavatelů pro oblast gastronomie a hotelnictví z ČR a ze zahraničí. Svými parametry se proto veletrh FOR GASTRO & HOTEL řadí mezi nejvýznamnější akce svého druhu ve střední Evropě. 

 

Program:

 

Hlavní téma: LIDSKÝ FAKTOR

 

Moderátor: Vlasta Korec

 

10.00 | Registrace účastníků

10.30 | Zahájení kongresu a vernisáž veletrhu

10.45 | Pohostinství a ubytování očima statistiky. Jana Gotvaldová, Český statistický

             úřad

            Co nám brání v podnikání? Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR

11.00 | Panelová debata: Válka o talenty začala!

             Kde jsou a jak je najít jako první? Nahradí cizinci chybějící personál? Jaká

             pravidla platí pro zaměstnávání lidí ze zemí mimo EU? Jak vrátit prestiž

             učebním oborům pro hotely a restaurace?

             Jiří Vaňásek, Ministerstvo práce a sociálních věcí

             Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR

             Radek David, restaurace Babiččina zahrada a La Veranda

             Roman Sejval, Bukaschool

             Miloslav Pecho, Hotelový marketing

             Moderátor: Petr Král, Český rozhlas

12.00 | Oběd

13.00 | Gastronomie 2.0. Štěpán Tůma, Sodexo Benefity

13.30 | Kuchaři nové generace: Jaký je koncept budoucnosti? Jiří Horák, ARDO

14.00 | Za stejné peníze více muziky. Stanislav Sekyra a Petr Stádník, MAKRO Cash &

            Carry

14.30 | Digitální guláš – proč vás nenajdou a proč nenakoupí. Vladimír Buťa, Mediatel

15.00 | Foodstyling Workshop. Petr Heneš, Made in Japan

 

Změna programu vyhrazena.

 

REGISTRACE

 

www.kongresforgastro.cz

 


Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2017

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje