Hlavní téma: CHYTRÉ POHOSTINSTVÍ
Kongres moderuje Vlasta Korec
08.00–9.00 Registrace účastníků
09.00–9.30 Zahájení, úvodní slovo
09.30–10.30 Chytré koncepty vítězí
V hotelech se zabydluje digitalizace, Miroslav Bukva, Clarion Congress Hotel Prague
Snadno a rychle, ale hlavně chytře! Roman Vaněk, Pražský kulinářský institut
Přestávka na kávu
11.00–12.30 Směřuje HoReCa k narovnání podmínek na trhu?
Analýza a panelová debata: budoucnost stravenek, výsledky EET, perspektivy sdílené ekonomiky
Václav Stárek, Asociace hotelů a restaurací ČR
Alena Schillerová, Ministerstvo financí ČR
Miroslav Bukva, Clarion Congress Hotel Prague
Pavel Friedrich, Dotykačka
Štěpán Tůma, Sodexo Benefity
Michal Čarný, Mastercard
moderuje Jan Hrubeš
Oběd
13.30–14.15 Proč je víno v restauraci chytrá volba?
Případová studie. United Brands
14.15–15.00 Kuchařská show Douglase Spiika
Inovativní kuchařské techniky a moderní molekulární gastronomie
Přestávka na kávu
15.30–16.15 Perfect serve nápojů: zážitek pro vaše hosty
Barmanská show s ochutnávkou, Tomáš Kučera, Barlife
Registrace zde: http://kongresforgastro.cz/registrace/kongres?nl_id=1627