FOR GASTRO & HOTEL FOR GASTRO & HOTEL
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Program FOR GASTRO & HOTEL


Doprovodný program v PDF ke stažení zde

Čtvrtek 04.10.2018


Gastrojobs Career Day

Jedná se o veletrh práce, který se specializuje na obor gastronomie a hotelnictví. Organizaci této akce zaštiťuje populární pracovní portál Gastrojobs.cz.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Čtvrtek, 04.10.2018 10:00 - 17:00

Místo konání: Vstupní hala I, Konferenční centrum, sál 1

Organizátor: SOLUTION FACTORY s.r.o.

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Kvalitní výrobky značky Klasa

Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Čtvrtek, 04.10.2018 10:00 - 18:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: Státní zemědělský intervenční fond

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



JUNIOR BEER COMPETITION & JUNIOR COCKTAIL COMPETITION

Odborná soutěž juniorských pivních specialistů, kteří poměří své síly v čepování piva a vědomostním testu a odborná soutěž mladých nadějných barmanů, kteří vytvoří svoje fancy koktejly.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Čtvrtek, 04.10.2018 10:00 - 17:00

Místo konání: Hala 1

Organizátor: Česká barmanská asociace

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Programová scéna GASTROTOUR

Prezentace aktuálních trendů profesionální gastronomie.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Čtvrtek, 04.10.2018 10:00 - 18:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: agentura T&M CREATIVE

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



PODZIMNÍ MENU LA CUCINA ITALIANA PRO FOR GASTRO 2018

TAGLIATELLE alla farina di castagna con ragù di Cinghiale / KAŠTANOVÉ TAGLIATELLE S RAGÚ Z DIVOČÁKA



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Čtvrtek, 04.10.2018 10:00 - 18:00

Místo konání: Hala 1, stánek 1E5

Organizátor: LA CUCINA ITALIANA

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Inspirace pro úspěšnou gastronomii

Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Čtvrtek, 04.10.2018 10:00

Datum ukončení: Neděle, 07.10.2018 17:00

Místo konání: Hala 1, stánek 1E14

Organizátor: MAKRO Cash & Carry ČR

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Grily JOSPER | gastronomická revoluce

Exhibice španělské kuchařské elity – Lorenzo Sinisi a Javier Carbone



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Čtvrtek, 04.10.2018 10:00 - 18:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: SABORES s.r.o.

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ

Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Čtvrtek, 04.10.2018 10:30 - 10:45

Místo konání: Vstupní hala II, Kongresový sál

Organizátor: ABF, a.s.

Vstupné: na základě pozvánky


Více info zde



ŠKOLA ČEPOVÁNÍ PIVA PILSNER URQUELL

Chcete se naučit zábavnou formou správné zásady čepování a dozvědět se o pivu Pilsner Urquell úplně vše? Během hodiny Vás seznámíme nejen s výrazy „na hladinku“, „čochtan“, „šnyt“ či “mlíko, ale i jak správně umýt pivní sklenice a mnoho dalšího. Ukážeme Vám jak správně načepovat pivo Pilsner Urquell a samozřejmě si vyzkoušíte čepování v praxi.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Čtvrtek, 04.10.2018 11:00 - 12:00

Místo konání: Vstupní hala I, Konferenční centrum, sál 3

Organizátor: Plzeňský Prazdroj, a.s.

Vstupné: na základě registrace


Více info zde



ŠKOLA ČEPOVÁNÍ PIVA PILSNER URQUELL

Chcete se naučit zábavnou formou správné zásady čepování a dozvědět se o pivu Pilsner Urquell úplně vše? Během hodiny Vás seznámíme nejen s výrazy „na hladinku“, „čochtan“, „šnyt“ či “mlíko, ale i jak správně umýt pivní sklenice a mnoho dalšího. Ukážeme Vám jak správně načepovat pivo Pilsner Urquell a samozřejmě si vyzkoušíte čepování v praxi.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Čtvrtek, 04.10.2018 12:30 - 13:30

Místo konání: Vstupní hala I, Konferenční centrum, sál 3

Organizátor: Plzeňský Prazdroj, a.s.

Vstupné: na základě registrace


Více info zde



ŠKOLA ČEPOVÁNÍ PIVA PILSNER URQUELL

Chcete se naučit zábavnou formou správné zásady čepování a dozvědět se o pivu Pilsner Urquell úplně vše? Během hodiny Vás seznámíme nejen s výrazy „na hladinku“, „čochtan“, „šnyt“ či “mlíko, ale i jak správně umýt pivní sklenice a mnoho dalšího. Ukážeme Vám jak správně načepovat pivo Pilsner Urquell a samozřejmě si vyzkoušíte čepování v praxi.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Čtvrtek, 04.10.2018 14:00 - 15:00

Místo konání: Vstupní hala I, Konferenční centrum, sál 3

Organizátor: Plzeňský Prazdroj, a.s.

Vstupné: na základě registrace


Více info zde



ŠKOLA ČEPOVÁNÍ PIVA PILSNER URQUELL

Chcete se naučit zábavnou formou správné zásady čepování a dozvědět se o pivu Pilsner Urquell úplně vše? Během hodiny Vás seznámíme nejen s výrazy „na hladinku“, „čochtan“, „šnyt“ či “mlíko, ale i jak správně umýt pivní sklenice a mnoho dalšího. Ukážeme Vám jak správně načepovat pivo Pilsner Urquell a samozřejmě si vyzkoušíte čepování v praxi.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Čtvrtek, 04.10.2018 15:30 - 16:30

Místo konání: Vstupní hala I, Konferenční centrum, sál 3

Organizátor: Plzeňský Prazdroj, a.s.

Vstupné: na základě registrace


Více info zde



Pátek 05.10.2018


MATCHA TEA - CZECH TEATENDERS CUP & BAILEYS MISTR KÁVY

Odborná soutěž juniorských teatenderů, jejichž úkolem je klasická příprava čaje a příprava volného nápoje s použitím čaje a odborná soutěž juniorských baristů, jejichž úkolem je připravit ze zrn značkové kávy precizní espresso macchiato, cappuccino a volný nápoj s použitím Baileys.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Pátek, 05.10.2018 10:00 - 17:00

Místo konání: Hala 1

Organizátor: Česká barmanská asociace

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Kvalitní výrobky značky Klasa

Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Pátek, 05.10.2018 10:00 - 18:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: Státní zemědělský intervenční fond

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



PODZIMNÍ MENU LA CUCINA ITALIANA PRO FOR GASTRO 2018

proponiamo / budeme nabízet: SPAGHETTI alla CARBONARA / SPAGHETTI CARBONARA



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Pátek, 05.10.2018 10:00 - 18:00

Místo konání: Hala 1, stánek 1E5

Organizátor: LA CUCINA ITALIANA

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Programová scéna GASTROTOUR

Prezentace aktuálních trendů profesionální gastronomie.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Pátek, 05.10.2018 10:00 - 18:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: agentura T&M CREATIVE

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Grily JOSPER | gastronomická revoluce

Exhibice španělské kuchařské elity – Lorenzo Sinisi a Javier Carbone



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Pátek, 05.10.2018 10:00 - 18:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: SABORES s.r.o.

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Sobota 06.10.2018


BAILEYS PROFESSIONAL MISTR KÁVY & PROFESSIONAL COCKTAIL COMPETITION

Odborná soutěž profesionálních baristů, jejichž úkolem je připravit ze zrn značkové kávy precizní cappuccino a volný nápoj s použitím likéru Baileys a odborná soutěž profesionálních barmanů, jejichž úkolem je připravit nejlepší koktejl s použitím lihoviny společnosti Stock Plzeň-Božkov.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Sobota, 06.10.2018 10:00 - 17:00

Místo konání: Hala 1

Organizátor: Česká barmanská asociace

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Kvalitní výrobky značky Klasa

Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Sobota, 06.10.2018 10:00 - 17:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: Státní zemědělský intervenční fond

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



PODZIMNÍ MENU LA CUCINA ITALIANA PRO FOR GASTRO 2018

proponiamo / budeme nabízet: RISOTTO con crema di Zucca & Tartufi e Porcini freschi / DÝŇOVÉ RIZOTO S ČERSTVÝMI HŘÍBKY A LANÝŽEM



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Sobota, 06.10.2018 10:00 - 17:00

Místo konání: Hala 1, stánek 1E5

Organizátor: LA CUCINA ITALIANA

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Programová scéna GASTROTOUR

Prezentace aktuálních trendů profesionální gastronomie



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Sobota, 06.10.2018 10:00 - 17:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: agentura T&M CREATIVE

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Grily JOSPER | gastronomická revoluce

Exhibice španělské kuchařské elity – Lorenzo Sinisi a Javier Carbone



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Sobota, 06.10.2018 10:00 - 17:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: SABORES s.r.o.

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Neděle 07.10.2018


CZECH FLAIR COMPETITION

Soutěž nejlepších juniorských a profesionálních barmanů kategorie flair, kteří předvedou svoje exhibiční vystoupení, při kterém vyrobí svůj koktejl.



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Neděle, 07.10.2018 10:00 - 17:00

Místo konání: Hala 1

Organizátor: Česká barmanská asociace

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Kvalitní výrobky značky Klasa

Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Neděle, 07.10.2018 10:00 - 17:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: Státní zemědělský intervenční fond

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



PODZIMNÍ MENU LA CUCINA ITALIANA PRO FOR GASTRO 2018

proponiamo / budeme nabízet: PENNE al PESTO SICILIANO / PENNE SE SICILSKÝM PESTEM



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Neděle, 07.10.2018 10:00 - 17:00

Místo konání: Hala 1, stánek 1E5

Organizátor: LA CUCINA ITALIANA

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Programová scéna GASTROTOUR

Prezentace aktuálních trendů profesionální gastronomie



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Neděle, 07.10.2018 10:00 - 17:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: agentura T&M CREATIVE

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Grily JOSPER | gastronomická revoluce

Exhibice španělské kuchařské elity – Lorenzo Sinisi a Javier Carbone



Typ akce: Doprovodná akce

Datum zahájení: Neděle, 07.10.2018 10:00 - 17:00

Místo konání: Hala 7

Organizátor: SABORES s.r.o.

Vstupné: v rámci vstupenky na veletrh


Více info zde



Plán výstaviště

Závěrečná zpráva 2017

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje