FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Vítězové soutěže CZECH INTERIOR AWARD jsou tu!


Ve čtvrtek 11. dubna na PVA EXPO PRAHA, při veletrhu DESIGN SHAKER, byli slavnostně vyhlášeni vítězové hlasování odborné poroty i cen veřejnosti. Přihlášeno bylo celkem 222 projektů, v pěti ze sedmi kategorií rozhodovala odborná porota, složená z významných osobností odvětví interiérového designu. Zde jsou výherci kategorií hotelů a restaurací:

VEŘEJNÝ INTERIÉR – HOTEL/UBYTOVACÍ ZAŘÍZENÍ 

Vítězným projektem se stal "Na seně" - glampingová stodola na louce v Beskydech od Ondřeje Eliáše a RMBA Architekti. Porota zohlednila nejen samotný interiér, ale především atmosféru a zážitek, který nabízí návštěvníkům. Rozhodování v této kategorii bylo zvláště náročné díky pestrosti přihlášených projektů.

VEŘEJNÝ INTERIÉR – RESTAURACE, KAVÁRNA, BAR 

V kategorii restaurací, kaváren a barů zvítězila "Pivnice na Štokách Bernard" od Barbary Bencové a B2 Architecture. Interiér byl oceněn pro své mistrovství v práci s prostorem a detaily zařízení, a také pro nečekané prvky v jinak tradičním stylu pivnice. Pozitivně byl hodnocen i přístup k firemní identitě značky.

Více informací o soutěži, přehled všech přihlášených projektů a podrobnosti o vítězích najdete na stránkách www.interioraward.cz. 

Děkujeme všem partnerům i přihlášeným a těšíme se na další ročník!






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje