FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Již tuto sobotu se bude ochutnávat, hodovat a debužírovat. Zimní Apetit Piknik klepe na dveře, přijít může každý


Přijměte naše pozvání na 2. zimní setkání všech milovníků jídla a příznivců časopisu Apetit, které se bude konat v sobotu 11. 11. 2023 v nádherných historických prostorách Novoměstské radnice. Přijďte si užít jedinečnou atmosféru a ochutnat skvělé jídlo a pití. Čekají na vás hvězdní hosté ze světa gastronomie i zábavný program pro děti i dospělé. Vstup je zdarma.

Zimní Apetit piknik, tradiční setkání milovníků dobrého jídla a příznivců časopisu Apetit, se v listopadu opět bude odehrávat v nádherných kulisách Novoměstské radnice v Praze.

Čekat vás budou stánky oblíbených prodejců, které pro vás vybrala redakce časopisu Apetit. Na nádvoří a okolo kašny na Karlově náměstí si vychutnáte jídla na grilu či ohni, uvnitř nabídneme sezonní dobroty, kuchařky edic Apetit a Toprecepty.cz se slevou až 40 %, jedlé dárky i dekorace na stůl. Kromě vybraných lahůdek vám naservírujeme i spoustu skvělé zábavy.

Těšte se na:

- rozhovory s hvězdnými hosty

- kuchařské show

- workshopy

- tombolu

- hudbu

a další lahůdkový program, který si užije opravdu každý. Je připraven i bohatý program pro děti. V dětské zóně se děti zabaví a možná i přiučí něčemu, co se jim bude hodit, až budou pomáhat při vaření. Chybět nebude ani populární malování na obličej.

Celým dnem bude provázet moderátorka Kristina Kloubková, která přivítá zajímavé hosty.

Proslulý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich společně s Danielem Combi, šéfcukrářem Café Imperial Dolce,  přijde představit své novinky: knihu Zlatá klasika a cukrárnu Café Imperial Dolce.

Uznávaná cukrářka Mirka van Gils Slavíková přiveze novou kuchařku Štědré a voňavé a také ochutnávku cukroví.

Šéfkuchařka Miluše Makó během své kuchařské show ve food trucku restaurace Green TAble ukáže, jak skvělé jídlo může být bezmasé jídlo.

Finalisté soutěže MasterChef Česko – osobně se setkáte s kuchaři z TOP 10, které právě teď vídáte na obrazovkách, přijde Honza Albrecht, Adam Rundus, Petra Kamencová a Tereza Vyhlídalová

Fanynka Apetitu, herečka Patricie Pagáčová, promluví o své vášni k vaření.

Redakce časopisu Apetit pokřtí novou Línou kuchařku a během své kuchařské show vám předvede, že i líný kuchař může být velký gurmán.

Těšit se můžete i na další osobnosti české gastronomické scény.

VŠE O ZIMNÍM APETIT PIKNIKU – www.piknik.apetitonline.cz

 

 

 






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje