FOR GASTRO & HOTEL
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Oslavte s námi svátek profesionální gastronomie!


Vybíráme z programu:
 

KUCHAŘI NOVÉ GENERACE - REALITA BUDOUCNOSTI
Proč je a bude i nadále nedostatek kuchařů? Kdo bude vládnout gastronomii za 15-20 let? Z čeho se bude vařit a proč? Je konvenience opravdu tak špatná? Jaká je čistota v kuchyních versus čistota průmyslových výroben? Vyučují se na školách správné postupy? Odpovědi na tyto i další otázky přijďte prodiskutovat s Jiřím Horákem osobně. V rámci bloku praktické ukázky a ochutnávka.

ČTVRTEK, 10. 10. od 13.30 - REGISTRACE ZDE
PÁTEK, 11. 10. od 11.00 - REGISTRACE ZDE



KUCHAŘSKÁ EXHIBICE NÁRODNÍHO TÝMU AKC ČR 
Poznejte národní reprezentanty České republiky při přípravě na kuchařskou olympiádu ve Stuttgartu. Členů týmu se budete moci dívat přímo pod ruce a na závěr této výjimečné exhibice ochutnat jedno z jídel tříchodového menu.

PÁTEK, 11. 10. od 13.00 - REGISTRACE ZDE



JE ČESKÁ KUCHYNĚ STÁLE SEXY?
Diskutovat na téma přítomnosti i budoucnosti české kuchyně přijdou ti, kteří česká jídla velmi dobře vaří, i ti, kteří o české kuchyni píší, a také ti, kteří zkoumají její kořeny. Těšit se můžete na šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka z restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfkuchaře Petra Hajného z restaurace Zas a Znova, šéfkuchaře restaurace Chládek Zahradnické centrum, Karla Nováka. Svými postřehy do diskuze přispěje i dlouholetý komentátor české gastronomické scény Milan Ballík a docent Jan Han z Vysoké školy hotelové v Praze, který je řešitelem výzkumného projektu kulinární dědictví českých zemí. Moderátorem bude Tomáš Kalina, organizátor Symposium Culinary Prague. Vaříte ve své restauraci českou kuchyni? Zajímá vás česká kuchyně? Přijďte se i vy zapojit do diskuze a říct svůj názor na současný stav a budoucnost české národní a regionální kuchyně, podělit se s ostatními o svoje zkušenosti!

SOBOTA, 12. 10. od 11.00 - REGISTRACE ZDE

Více o programu nalezne na www.gastro-tour.cz






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR GASTRO&HOTEL 2023

Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje